2777
2789
عنوان

درد و تهوع

45 بازدید | 7 پست

سلام من پنجشنبه درد سر دلم کرفت بعد به کل دلمم میزد گلاب به روتون مدفوعم شل ژله ای شد بار اول بع  دیگه شل البه کلا ۳ بار بیرون روی داشتم بعد حالت تهوع گرفتم خلاصه ماسک و اینجور حرفا که گفتم حتما ویروسی ام بچه ها نگیرن پریود هم شدم 

تا امروز غذا خوردم باز سر دلم درد گرفت و اینم بگم به شدت استرسی هستم ایا کسی بوده مثل من؟؟؟ هیچ علائم دیگه ای نداشتم 

یا اینکه معدم به مشکل خورده؟؟؟؟ 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدم غذایی خوردی ک بهت نساخته مث گوجه فرنگی یا غذای پرچرب  سبزیجات فراوون قورمه سبزی اینا شکم درد میاره و اینجوری میشی  

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا معدت سردی کرده یا از پریودته چون منم امروز پریود شدم حالت تهوعدارم و اکثر مواقع بیرون روی میگیرم

بار اوله اینطوری شدم استرسی میشم از همه بدتره

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
شایدم غذایی خوردی ک بهت نساخته مث گوجه فرنگی یا غذای پرچرب سبزیجات فراوون قورمه سبزی اینا شکم درد م ...

بار اول ماکارونی خوردم امروزم جاتون خالی قیمه خوب اره سنگین بود فقط نمیدنم معدمه یا ویروسی چیزیه

بار اول ماکارونی خوردم امروزم جاتون خالی قیمه خوب اره سنگین بود فقط نمیدنم معدمه یا ویروسی چیزیه

چایی پررنگ بخور شیرینیجات و ادویه چیزای ترش و شور  نخور ببین اگه بخاطر غذاست ک خوب میشی اگه ویروسیه باید بری دکتر  

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40