2777
2789
عنوان

ماشین بعد وکالت خراب بشه طرف میتونه شکایت کنه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست
بعد گرفتن پولماشین یک کیلومتر هم بره خراب شه ربطی ب فروشنده نداره

پول دیروز جابجا شده

ممنون از راهنمایی هاتون

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم تو کار خرید و فروش هستم

قولنامه به همه مشتری ها میدید؟ 

اخه این اقا نداده و بزام جای تعجب داشت!

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
قولنامه به همه مشتری ها میدید؟ اخه این اقا نداده و بزام جای تعجب داشت!

بله صد در صد

فقط ی سوالی ک میمونه

اینه ک قول نامه رو امضا زده؟ یا کلا نشونش ندادن ک امضا اینا بزنه؟

بله صد در صدفقط ی سوالی ک میمونهاینه ک قول نامه رو امضا زده؟ یا کلا نشونش ندادن ک امضا اینا بزنه؟

نه امضا زده

حتی میگه داخلش نوشته ک بعدا امکان پشیمونی وجود نداره و فردا روز زن و بچت نیان بگن کلاه گذاشتی سرش

فقط متن رو کامل نخونده ک ببینه پشیمونی چقدر نوشتن و اینکه ایا نوشته فروشنده گفته ماشین کاملا سالم یا نه

گفت یه قولنامه تک برگی بود

اگ جایی رو امضا نزده باشه چیزی ب گردنش نیست

قولنامه نوشتن ولی خب از متن بی خبرم

حالا ماشینه چی بوده ب چ قیمتی فروخته؟

سمند مدل 90

257