ی ماشین رو تو بنگاه قولنامه کردن و پول رو دادن و وکالت هم خورده و حالا طرف زنگ زده ک ماشین واشر زده و بیا جریمه رو بده
این پای کیه؟؟
طرف میتونه شکایت کنه؟
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
از نظر قانونی ربطی به فروشنده نداره ولی از نظر اخلاقی من بودم شاید یه بخشی از هزینه رو میدادم چون واشر زدن کار یه روز دو روز نیست مشخصه ماشین از قبل ایراد داشته
نه شکایتم نمیتونن بکننواشر زدن هزار تا دلیل دارهدر نهایتم ک شکایت کننباید بگه ماشین رو همونجوری ک تح ...
ممنونم از راهنمایی تون
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه اگر تا زمان وکالت تعویض پلاکم نکننمیتونید اذیتشون کنید
یعنی زمان وکالت رد بشه؟
گفتم ماشین مال ما نیس از قراردادی ک نوشتن اطلاع دقیقی ندارم
۴۰ ۵۰میلیون نوشته زیر قیمت داده ماشین از اول مشکل داشت فروشنده هم نگفته
نه چون پول لازم بوده زیر قیمت داده
دادا بنگاهی ها هم کسی نیستن ی در موتور رو باز نکنن ببینن ماست شده یا نه روغنشدوما ماشینی ک واشر میزن ...
منم حس کردم خریدار فهمیده ولی به روی خودش نیاورده
چون بنگاهی ها شغلشون همینه و محال ک چیزی حالیشون نباشه