2777
2789

من تو بدترین شرایط زندگیم برای بیرون اومدنم از بدبختی هزارتا چله و ختم و این جور چیزا برداشتم

هیچ گشایشی نشد و سالها گذشته

و به چنان حال و روزی افتادم که تعجب میکنم چطور قلبم واینمیسه

دچار فراموشی و هزیان تو بیداری و کارای غیر عادی و هزارتا دردومرض شدم

با این شرایط من میتونم فکر کنم دعا و توسل الکی نیست!؟؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من دعا و چله فقط برای آرامش روح خود آدمه. حالا اگه حاجت روا شد میگه خدا صدامو شنید، اگرم نشد ...

من هیچوقت نتیجه ای ندیدم

احساس میکنم فقط واسه امیدوار بودنه

من نتیجه دیدم، ینی حاجت روا شدم برا ازدواجم، ولی یه روز خوش ندیدم تو ازدواجم.

منم برای ازدواجم سالها ختم و چله برداشتم 

هیچی نشد

به نظرم نکن. بیخیال چله و دعا شو تو این مورد. منکه خیر ندیدم و اونایی که اصلا تو این وادیا نیستن خوش ...

دیگه نمیکنم 

سالهاست که چون نتیجه ندیدم بیخیال دعا شدم

ولی زندگی خیلی سختی دارم

دیگه هیچ بهونه ای برای ادامه زندگیم ندارم

به نظرم نکن. بیخیال چله و دعا شو تو این مورد. منکه خیر ندیدم و اونایی که اصلا تو این وادیا نیستن خوش ...

میشه بپرسم چی شد چرا روز خوش ندیدی 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

میشه بپرسم چی شد چرا روز خوش ندیدی

به طرز عجیبی تو ورشکستگی بدی افتادیمو زندگیمون استوپ خورد. کارای مختلفی انجام دادیمو شکست خوردیم. و الان تو یه وضعیت بلاتکلیف کابوس وار زندگی میکنیم. دور و بریامون همه رو به جلو، ما افتادیم ته دره ای که هرکاری میکنیم نمیتونیم ازش خارج بشیم. 

اشتباه برداشت نشه. نمیگم دعا نکنین اگه دعا کنین بدبخت میشین، میگم‌‌ اصرار زیاد نکنین همش چله بردارین ...

بله عزیزم درسته منظورم این بود برای ازدواجتون نتیجه گرفتین چه ختمی انجام دادین منم بدم،از کجا مطمئنین ازدواجتون مال دعا بوده و خودش ،خود به خود ایجاد نشد

بله عزیزم درسته منظورم این بود برای ازدواجتون نتیجه گرفتین چه ختمی انجام دادین منم بدم،از کجا مطمئنی ...

اینو هیچکس نمیتونه مطمئن بگه که حالا هر حاجتی که بهش رسیده بخاطر دعا بوده یا موقعش بوده . من ذکر یونسیه رو میگفتم، سوره حشر و چله حق شناس