2777
2789

آخه چرا باید بابای من معتاد باشه ای خدا؟؟چرا خدااا؟؟؟😭😭😭اونوقت من چند ماه پیش فهمیدم بابام معتاده و هروقت میره رو بالکن درو قفل میکنه داره میکشه😭😭دستام داره میلرزه قلبم تیر میکشه هر وقت نگاه بابام میکنم میزنم زیر گریه دست خودم نیست😭😭💔خدایا اگر ذره‌ای عدالت تو این دنیا هست من زودتر از پدر و مادرم بمیرم😭💔کاش از خدا نمیترسیدم و خودمو از این وضعیت خلاص میکردم💔

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیگار و تریاک

تو این مدت چطوری نفهمیدی؟ی بارم بو نداد؟یه بارم مشخص نبود کشیده؟به بارم مشخص نبود بهش مواد نرسید؟یه بارم ندیدی کجا میزاره موادارو؟یه بارم نگفتید پولاش کجا میره؟

ای وای..کاش ترک کنه

امیدوارم به حق امام رضا ترک کنه ولی نمیکنه چند بار بهش گفتم دعوام کرد

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

خودتو بکش بالا

ادم باباش معتاد باشه ولی مثه بابای من سمی و خشک مذهب و پر ادعا نبتسه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

تو این مدت چطوری نفهمیدی؟ی بارم بو نداد؟یه بارم مشخص نبود کشیده؟به بارم مشخص نبود بهش مواد نرسید؟یه ...

در بالکن رو قفل میکنه روزنامه و کتاب میبره که مثلا داره کتاب میخونه،قبل اینکه بیاد تو هم همیشه خوشبو کننده میزده و آدامس میجویده موادم همیشه بهش می‌رسید،تریاکا تو خونه مادربزرگه میره از اونجا بر میداره...پولم که من اصلا نمیدونم کاری به حسابش نداشتم

آره از قبل ازدواج اعتیاد داشته

وقتی قبل ازدواج معتاد بوده ۱۰۰ درصد مامانت حساسه رو اینکه بازم میکشه یا نه و اینکه میره بالای بالکن و درو قفل میکنه خیلی عجیبه پس حتما مامانت میفهمیده چطوری نفهمیده؟چطوری نفهمیده پولاش کجا میره یه بارم که شده گردش حساباشو دیده که

در بالکن رو قفل میکنه روزنامه و کتاب میبره که مثلا داره کتاب میخونه،قبل اینکه بیاد تو هم همیشه خوشبو ...

مامانت پس چی؟کتاب میبره اونجا خب سیگار روشن کنه یهو کتاب میسوزه یه بارم نشده کتاب بسوزه

وقتی قبل ازدواج معتاد بوده ۱۰۰ درصد مامانت حساسه رو اینکه بازم میکشه یا نه و اینکه میره بالای بالکن ...

مامانم میدونسته چند بارم بهش گفته و گوش نکرده یه بارم جلو من خیلی شدید دعواشون شد اما بهم نگفتن دعوا واسه چی هست