2777
2789

طرفین قبل از ازدواج به اون بلوغ فکری و نبوغ عقلی برای شروع یک زندگی نرسیده اند سن ها رفته بالا اما درک و شعورها نه متاسفانه. بارزترین علت طلاق عدم شناخته زوجینه همدیگه رو خوب نشناختن با علاقه ها و سلیقه های همدیگه کنار نمیان والسلام تمومش میکنن. قدیم ها چیزی بود بنام احترام کدخدایی ریش سفیدی بزرگتر عضو خانواده یا فامیل میومد میانجی گری میکرد و مشکلات حل میشدن الان با هزاران مشاور مشکلات حل نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای. چقد جالب گفت

آقای محترم لطفا دیگه ریپلای نکنید شما دلت پره برو سر یکی دیگه خالی کن واقعا تا حالا آدم عقده ای ندیده بودم خوب شد دیدم فهمیدم عقده ای ها چجوری آن 

با تشکر🙏

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگیره بیشتر:)

آقای محترم لطفا دیگه ریپلای نکنید شما دلت پره برو سر یکی دیگه خالی کن واقعا تا حالا آدم عقده ای ندید ...

برو بچه جان . عقده چیتو دارم؟ داروساز و پزشک و دندوپزشک انقد علافن ک بیان تو این سایتا . 

برو بچه جان . عقده چیتو دارم؟ داروساز و پزشک و دندوپزشک انقد علافن ک بیان تو این سایتا .

شما هر طور مختارید میتونید فکر کنید بنده نمیتونم شما رو توجیه کنم اینجا هم مجازیه ظن بقیه مهم نیست

فعلا که بنده به قول شما علافم

شما هر طور مختارید میتونید فکر کنید بنده نمیتونم شما رو توجیه کنم اینجا هم مجازیه ظن بقیه مهم نیست ف ...

حالا انقد این رشته ها بی ارج و قرب شده ک یارو میاد اینجا تو تاپیکای خاله زنکی . 

حالا انقد این رشته ها بی ارج و قرب شده ک یارو میاد اینجا تو تاپیکای خاله زنکی .

کدوم یکی تاپیکی من خاله زنکیه؟😂

قصد توهین ندارم ولی اکثرا به آقایون اینجا میگن خاله زنک چون اعضای سایت اکثرا خانوما 

آقای محترم به خدا من با کسی دعوا ندارم اینجا تا حالا به کسی هم توهین نکردم اگر خدای نکرده ناخواسته به شما توهینی کردم ببخشید واقعا 😔 اصلا اهل دعوا نیستم شما هم حتما پستای بنده رو با لحن بدی خوندین که باعث سوء تفاهم شده😔

معذرت هم میخوام رشتم دارو عه😔

کدوم یکی تاپیکی من خاله زنکیه؟😂قصد توهین ندارم ولی اکثرا به آقایون اینجا میگن خاله زنک چون اعضای سا ...

مگه مث تو ندید بدیدم . که تو کف رشته باشم . همین ک تو این سایتی کافیه ک این رشته ها خز باشه

مگه مث تو ندید بدیدم . که تو کف رشته باشم . همین ک تو این سایتی کافیه ک این رشته ها خز باشه

مگه من چیزی گفتم تا جایی که یادم میاد چیزی نگفتم من با کسی دعوا ندارم بخدا 

جدی ازتون معذرت هم خواستم بازم معذرت میخوام نمیدونم چه توهینی کردم خدای ناکرده که انقدر دلتون پره 

من دوست داشتم هویتم واقعی باشه اما اگه اذیتتون میکنه بر میدارم 😊

مگه من چیزی گفتم تا جایی که یادم میاد چیزی نگفتم من با کسی دعوا ندارم بخدا جدی ازتون معذرت هم خواستم ...

تو داروسازم باشی حاجی ب گرد پای من نمیرسی. رفیقم کارمند جز زنش داروساز . راحت باش 

تو داروسازم باشی حاجی ب گرد پای من نمیرسی. رفیقم کارمند جز زنش داروساز . راحت باش

همه شغل ها شریفن موفق و خوشبخت باشن😊

الان بنده حرف از برتری زدم ؟

معلومه که شما بهترید ناسلامتی برق خوندید رشته تاپ ریاضی