2777
2789
تو مطمانی داروسازی میخونی؟ همش اینجا پلاسی

😂😂😂آره مطمئنم 

شما هم همیشه حضور دارید که میدنید در ظمن الان من به شما توهین کردم ؟

پلاسی یعنی چه جناب ؟ اصلا لفظ خوبی نیست

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگیره بیشتر:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂آره مطمئنم شما هم همیشه حضور دارید که میدنید در ظمن الان من به شما توهین کردم ؟پلاسی یعنی چه ج ...

والا من برق میخونم. تحصیلاتمو گذروندم . البته ک افزایش سهمیه ها بی تاثیر نیست

والا من برق میخونم. تحصیلاتمو گذروندم . البته ک افزایش سهمیه ها بی تاثیر نیست

متوجه منظورتون نشدم؟

۲۴ ساعت که درس نمیخونم برای منم تفریح نیازه به اندازه کافی سه سال دبیرستان محروم بودم

شما هم خیلی دلتون پره دیوار از من کوتاه تر پیدا نکردید

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگیره بیشتر:)

دلیل اولش انتخابهای غلط و از روی احساس و بعدا میفهمن ک بهم نمیخورن حالا کاری ب دلیل اصلی جدایی ندارم. دلیل دومش اینکه زنا و مردا جسارت پیدا کردن نمونن تو یه زندگی سمی و زجر بکشن. من بهشون حسودی میکنم واقعا

چون از ترس مردم ازدواج کردن و با دلشون جدا شدن . الانم دوروریای من یه دور جدا شدن 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

تومجازی همه تظاهر میکنن که خوشبختن..تا حالا دیدی تو اینستا یکی هی از شوهرش گله کنه؟؟؟همش از گردش و ت ...

طلاق به خاطر اینکه وضعیت اقتصادی بده .زنای تنفروش زیاد شدن هم به مجرد سرویس میدن هم متاهل .مجردا که ازدواج نمیکنن متاهلها هم زندگیشون از هم میپاشه بر باعث و بانیش لعنت