2777
2789

من دوساله ماز درس میخونم ب نظرم سطح بالاس بچه رو اذیت نکن گناهه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماز خیلی خفنه خیلی راضیم ازش خب عزیزم درسته سطحش متوسط ولی شما برای اینکه به سطح بالا برسه ثبت نامش کردی 

باید با برنامه خودشون پیش بره کم کم به سطح بالا میرسه 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
ماز خیلی خفنه خیلی راضیم ازش خب عزیزم درسته سطحش متوسط ولی شما برای اینکه به سطح بالا برسه ثبت نامش ...

میدونم دختر بزرگم یازدهمیه اشتراک الماس داره خیلی راضیه اما برا ششم تازه امسال برا اولین باز ماز کلاس داشت. برا همین نمی دونم اصلا برا ششم هم خوبه یا نه 

گاهی اوقات میگم کاش از دبستان بچه ها با ماز قلمچی پیش برن موفق میشن 

ولی گاهی اوقات میگم نه از دبستان بخوای بچه رو بزاری از درس خوندن خسته میشه بنظرم بزارید همینطور ادامه بده 

توصیه من اینه از کلاس نهم بزارید بهتره 

چون خودم کلا دوستایی داشتم که از بچگی اینطوری بودن و بهشون سخت میگرفتن انموقع میگفتم خوشبحالشون اینا حتما یچیزی میشن کلا توقع همه از اونا بهترین رتبه بهترین رشته بوده ولی درواقع اونا خیلی خسته بودن فقط میخواستن مدرسه رو تموم کنن حتی به یه رشته چرت هم راضی بودن 

و اکثرشون تو همون سال کنکور هرچی آوردن میرفتن 

ولی من آدم درسخون نبودم هیچوقت ولی راضی نشدم برم این رشته هارو یکسال نشستم خوندم 

ولی اونا خودشون میگفتن انقدر خسته ایم دل دماغ درس نداریم بنظرم حیف شدن

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

از الان زود بنظرم اگه اذیت میشه نفرست 

شما حتماً دبیرستانی هستین ؟چون برا ابتدایی فقط یک سال ششم هست

بله درسته

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

گاهی اوقات میگم کاش از دبستان بچه ها با ماز قلمچی پیش برن موفق میشن ولی گاهی اوقات میگم نه از دبستان ...

دختر من کلا تا الان هیچ کلاس تقویتی نرفته یکم پایش ضعیف مونده تا الان که درسا راحت بودن معلوم نبود.اما الان که پنجمه درساش یکم سخت شده میبینم که غلطاش تو امتحانا زیاد میشه 

دختر من کلا تا الان هیچ کلاس تقویتی نرفته یکم پایش ضعیف مونده تا الان که درسا راحت بودن معلوم نبود.ا ...

اگه برای کلاس میزاریش عالیه بنظرم هفته ای یکبار کلاس پایه ش هم قوی میشه 

اگه برای کلاس میزاریش عالیه بنظرم هفته ای یکبار کلاس پایه ش هم قوی میشه

آره چون سطحش متوسطه هیچ نمی خوام بره تیزهوشان اذیت شه فقط می خوام پایش قوی بشه