2777
2789
عنوان

مشورت در مورد خواستگاری

214 بازدید | 16 پست

سلام خانمای با تجربه یه سوال داشتم به ما یه دختری معرفی شد برای برادرم . بعد برادرم و مادرم و دختر و مادرش یه جا قرار گذاشتن در حد چند دقیقه همدیگه رو ببینن که اگه ظاهری همدیگه پسند کردن بعد قرار بزارن برای اشنایی بیشتر. حالا برادرم پسندیده. من به مادر دختره زنگ زدم برای اینکه نظرشون بپرسم موبایلشو جواب نداد شمارم هم که میوفته میشناسه چون قبلا هم بش زنگ زده بودم . حالا به نظر شما جوابشون منفی بوده که برنداشته ؟به نظرتون دوباره زنگ بزنم یا دیگه بیخیالشون بشیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار دیگه زنگ بزن

من امروز عصر زنگ زدم تا شب هم منتظر موندم که شاید شمارمو ببینه زنگ بزنه ولی نزد به نظرت دوباره کی زنگ بزنم خوبه؟ اگه بار دوم هم جواب نداد یعنی دیگه کلا کنسله نه؟

یه سوال دیگه مامانم اینا رفته بودن سر قرار تا دختره مانتویی هست ولی از اون با حجابا که موهاش معلوم نیست. خلاصه به نظر مذهبی میاد ولی برادر من مذهبی نیست نماز و روزه و اینا هیچی. حالا به نظرتون اگه مامان دختره جواب داد همون پشت تلفن ازش بپرسم دخترت شوهر مذهبی می خواد که اگه گفت اره دیگه ما اشنایی کنسل کنیم؟

یه سوال دیگه مامانم اینا رفته بودن سر قرار تا دختره مانتویی هست ولی از اون با حجابا که موهاش معلوم ن ...

عزیزم عجول نباشید قشنگ سر حوصله پیگیری کن اون خانم خانواده ی دختره و معمولا زنگ نمیزنه شما باید بزنید 

نیازی نیست پشت تلفن بگید اجازه بدید برادرتون خودش خودشو به دختر معرفی کنه شاید خودشون با هم اوکی شدن

یه سوال دیگه مامانم اینا رفته بودن سر قرار تا دختره مانتویی هست ولی از اون با حجابا که موهاش معلوم ن ...

به نظرم شما نگو برادرت خودش باید تو صحبتای اولیه بگه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اینارو خودشون تو صحبتاشون میگن،نیازی نیست شما بگین

من بدنبودم،بلدنبودم

بنظرم باید کمی زمان بدین 

حس میکنم اونا هنوز تصمیم قطعی نگرفتن و مردد هستن بخاطر همین جوابی نداشتن به شما بدن

اگه دوباره تماس گرفتین فقط جواب مثبت منفی بگیرید دیگه بقیه ی موارد رو اصلا دخالت نکنید بردارتون خودش باید خاسته ها و نظراتشو بگه