2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرد

236 بازدید | 18 پست

تو چت واتساپش دیدم به اسم یکی از دوستاش سیو کرده بود اون چند بار اسم شوهر منو صدا زده بود بعد هم شوهرم فقط یک پیام داشت تو اون چت نوشته بود جان 

ولی دختره هی گفته بود چرا جوابمو نمیدی و دیر جواب میدی و دو تا کلیپ عاشقانه هم براس فرستاده بود 

از رو شماره اش تو نستم اسم مدرسه اش رو تو شاد پیدا کنم با اسم خودش میخوام فردا برم در مدرسه اش 

شوهرم میگه جواب ندادم ولی میدونم الکی میگه 

کلاس دهم من خودمم ۲۳ سالمه 

الان میخوام بهم بگید رفتم اونجا چی بهش بگم که جواب سوالاتم رو بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت با بچه مدرسه ای بوده؟؟؟ چقدر حرومزاده

به من میگه قبلا با خواهرش دوست بودم قبل ازدواج با من 

میگه اون روز خواهرش که بزرگتره زنگ زده بلاک کردم با شماره این پیام داده نمیدونم راست و دروغش رو

«می‌فهمم چقدر دلت شکسته و ناراحتی، اما قبل از اینکه بری سراغ اون دختر، حتماً آروم باش و با لحن محترمانه صحبت کن. بگو:
"سلام، من همسر کسی هستم که شما باهاش در واتساپ در ارتباط بودید. می‌خوام بدونم این رابطه از طرف شما چطور بوده و آیا می‌دونستی اون متأهله؟"
بدون توهین یا دعوا فقط سعی کن حقیقت رو بفهمی. چون شاید اونم گول خورده باشه یا اصلاً موضوع چیزی دیگه بوده. بعدش با اطلاعاتی که به دست آوردی، تصمیم عاقلانه‌تری می‌تونی بگیری.»

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نرو در مدرسه اش شاید شوهرت بهش گفته مجرده و گولش زده باشه به جاش با شوهرت صحبت کن

میخوام مطمئن بشم که جی بوده قضیه با شوهرمم خیلی دعوا کردم 

میخوام صداش بزنم بیرون اگه جوابم رو نداد بگم سر و صدا میکنم زنگ بزنن پدر مادرت

شوهرت با یه بچه مدرسه ای چطور بهش شماره داده بعد تو میخوای بری در مدرسه دختره جای اینکه شوهرت پاره ک ...

شوهرمم پاره کردم ولی چه میشه کرد منم یه بچه دارم بخاطر اون گیرم فقط میخوام ازش سوال کنم میدونم تقصیر شوهرم

فقط میخوام مطمئن بشم همین کاری باهاش ندارم

میخوام مطمئن بشم که جی بوده قضیه با شوهرمم خیلی دعوا کردم میخوام صداش بزنم بیرون اگه جوابم رو نداد ب ...

آبروی اون بچه رو نبر خواهر من قرار بزار باهاش بیرون

بگو اگه نیای میام مدرسه ات در اون صورت اگرم رفتی

بگو من دوستشم کارش دارم و خیلی بی سر صدا