2777
2789
عنوان

شوهرم سر رابطه باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8604 بازدید | 153 پست
مگه رابطه چ ارزشی داره اخه ک بخاد دل منو بشکونه

اتفاقا برای مردا رابطه خیلی ارزش داره چون فکر میکنن اگر باهاشون رابطه نداشته باشی یعنی داری به یه نفر دیگه فکر میکنی یا با یه نفر دیگه رابطه داری که اجازه نمیدی بهت دست بزنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .ولی زن ومرد باید به نیازهای هم توجه کنن هردوطرف باید اینکارو کنن .بابدرفتاری و دعوا فقط محبت بین ...

خب میگم کار اسیو تایید نمیکنم 

ولی خیلی زشته میان میگن فردا میره خیانت میکنه خیلیا رو من دیدم رابطشون در حد عالی بوده ولی شوهرشون خیانت کردن بهشون . خب مردی که فقط صرفا واسه رابطه بخواد خیانت کنه که کلا مرد زندگی نیس 😐 یه مریض جنسیه😐

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

حالا اصلا کاری به اسی ندارم ولی اینا که میان جلو جلو میگن شوهرت حق داره خیانت کنه خیلی دیگه عجیبن

واقعا تاپیکاشو خوندم ایشون اصلا هیچیش نیست🥲واقعا زشته واسه پربازدید هی اینکاروکنی حرف این موضوع پیش بیاری اینجا مرد مجردم زیاده .یبار زدی هزارتا نظر دادن بسه دیگه

دورغ نگم خودم چند بار بهش فکر کردم حتی شوهرم اصرار کرد برم دکتر ولی از معاینهو اینچیزا میترسم

بخدا من قکرمیکنم همینه وگرنه تودیگه ایقد بدت نمیومد. مگه چه ترسی داره از زایمان که بدتر نیست. حداقل اینجا رو به حرف شوهرت گوش‌ کن. اسی نزار زندگیت تلخ شه عزیزم. لطفا برو دکتر اینا یه غلطی بنظر کردن زن جوونی برو دکتر عزیزم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دقیقاانقد اعصابم خورد شد میرم از این تاپیکانگار زن یه وسیله واسه رفع نیاز شوهره که حق نداره حوصله ند ...

دقیقا آدم میمونه چی بهشون بگه 

انگار همیشه باید آماده به خدمت باشن !!!!

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

حالا اصلا کاری به اسی ندارم ولی اینا که میان جلو جلو میگن شوهرت حق داره خیانت کنه خیلی دیگه عجیبن

نه هیچ کس حق نداره خیانت کنه 

ولی چشم روی واقعیت های جامعه نمیشه بست 

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

خیلی جدی نگیر این استارتر معلومه حالش نرمال نیست تاحالا چندتاتاپیک زده راجب این موضوع و کیف میکنع ک ...

حال شما انگار خوب نیس دوست عزیز

خب اینجا همه میایم واسه درد دل کردن 

مگه چیز عجیبیه 

بخدا پیرم کرده چند ساله جنگ و جدل داریم سر این رابطه دیگه زده شدم

عزیزم این به این دلیله که شما و همسرتون طبع و مزاجتون با هم متفاوته نه شما مقصری که نسبت به ایشون سردتری و نه ایشون مقصره که نسبت به شما گرمتره،اما شما باید بدونید که این معضل بزرگی هست و خدای نکرده توی بقیه ی روابطتون تاثیر میگذاره،شما میتونید از طب شیمیایی و یا سنتی برای نزدیک کردن طبع خودتون وهمسرتون کمک بگیرید

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
🫤تاپیکاتو خوندم۴۰۰بار همین موضوعو تاپیک زدی حالمو بهم زدی واقعا هی میگی شوهرم میخواد من پس میزنم خو ...

همینو بگو اونوقت نوشته شوهرم بهم پیام مثبت ۱۸ داده یا مثبت ۱۸ حرف زده. خب داره بازنش حرف میزنه چیز عجیبیه مگه؟

نه هیچ کس حق نداره خیانت کنه ولی چشم روی واقعیت های جامعه نمیشه بست

اره خب ولی اینکه خودمون به عنوان یه زن بگیم چون رابطه نخواستی پس حق داره شوهرت همین الان بره خیانت کنه خیلی وحشتناکه

نه هیچ کس حق نداره خیانت کنه ولی چشم روی واقعیت های جامعه نمیشه بست

امثال شما با این تفکراتتون جامعه رو به گند کشیدین و مجوز خیانت میدین به مرد

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

بابا چقد زنا علیه زنا ان تو این سایتحالا کار اسی بد بوده ولی ینی چی میاید بهش میگید فردا خیانت میکنه ...

نه گلم زن کالا نیست ولی وظایفی داره همون طور ک مرد میره سرکار و نیازهای زن رو رفع میکنه وهروقت زنش نیاز جن سی داشت باید رفعش کنه ما زن ها هم وظایفی داریم !اگ کسی با شوهرش رفیق باشه و همو دوست داشته باشه سعی میکنن پاسخگوی نیازهای همسر باشن وقتی مرد نیاز داره ب زنش نگه ب کی بگه پس؟!!چیزی راجع ب تمکین میدونی؟یوقتی هست زن مشکلی داره و نمیتونه ک خب میتونه ب همسرش بگه نمیتونم ولی اگ قراره همیشه از رابطه بدش بیاد پس چرا ازدواج کرده؟!!!والا اینجا آدم شاخ در میاره پارسال هم یکی تاپیک زده بود ک ازدواج کردم و شوهرم ب بدنم دست میزنه بدم میاد و ب مادرش زنگ زده بود ک چرا شوهرم میخواد منو لخت کنه؟😐😐

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید