2777
2789
عنوان

شوهرم سر رابطه باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8600 بازدید | 153 پست
باشه فهمیدم😔

اسی جان هرکسی یه نظری میده ناراحت نشو. هیچ مردی حق خیانت نداره این دیگه بستگی به ذات ادم هم داره و بیشتر از هر چیزی عشق پایداره‌ . ولی یکیش هم همین رابطست بلاخره زندگی بالاپایین داره تو باید سعی کنی خودتودرمان کنی نه فقط بخاطر شوهرت بخاطر خودت بچه هات. خدای نکرده پس فردا بگه طلاق یه نامادری بیاد بالا سرش که چی . اینجور بدتر میشه اوضاع. بنظرم تو‌این مورد به حرف شوهرت گوش‌کن برو دکتر.ضرر که نمیکنی شاید هم خداروچه دیدی با قرصی دارویی جلسه اول رفع شد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم عجیبه گفتم از حرفاش معلومه حالش خوب نبود

خوبه که متوجه میشی حالش خوب نیست. ساختار جسمی و ذهنی زن با مرد فرق داره زن وقتی عزاداره یا ناراحته یا فکرش درگیره دلش فقط یه بغل ساده میخواد ولی مرد رابطه جنسی میخواد تا آروم بشه تا فکرش آزاد بشه زن نهایت خودش رو به کاری مشغول میکنه تا رابطه جنسی نخواد ولی مرد اینجوری نیست دست خودش نیست باید انجام بده تا آروم بشه حالا یا با خود ارضایی یا با زن دیگه بعضیا میگن این چه حرفیه همه چیز که رابطه نیست اتفاقا برای مردا همه چیز رابطه هست مگر اینکه اونجاش مشکل داشته باشه

مگه من منکر شدم؟ اینجا میگن شوهرت خیانت میکنه فردا حرف کلی من اینه مردی که بخواد به خاطر رابطه خیانت ...

خیانت اصلا توجیه نداره 

دوستان هم دارن به استارتر هشدار میدن شاید یه تلاشی برای زندگیش بکنه 

ولی اینکه از یه ادم متاهل توقع داشته باشی فرض کنه مجرده منطقی نیست

بعد میرسیم به خیانت گفتی مردی که برای رابطه خیانت کنه مرد نیست پس به نظرت اونایی که خیانت میکنن برای چی اینکار رو میکنن؟رضای خدا؟بعد مگه ما از ذات شوهر استارتر خبر داریم که متعهد میمونه یا نه؟پس باید بدترین حالت رو درنظر بگیریم 

ببین میدونم چی میگیا واقعا ظالمانه اس ولی واقعیتیه که نمیشه منکرش شد یکی از دلایل اصلی ازدواج اقایون رابطه اس

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد