2777
2789
عنوان

شوهرم سر رابطه باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8604 بازدید | 153 پست
نه لابد زن بردس هر وقت اقا خواست اطاعت امر کنه تمکین کنه به گفته خودت

من کامنتمو پاک کردم.اسی اول همه چیو‌ توضیح نداد. من میگم شاید بیچاره رو حس زنونه ش رو موقع زایمان بریدن حواسشون نبود دکترا 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی از مهم ترین علت های ازدواج کردن همین رابطه ست تنهاکاری ک تو میتونی برا شوهرت بکنی ک مادرش یا بقیه نمیتونن وگرنه غذا پختن حرف زدن باهاش لباس شستن و...رو ک مادرش یا خودش یا یه خدمتکار اقا هم میتونه براش انجام بده پس ب نظرت چرا زن میگیرن؟!وقتی ردش میکنی خب نیازش رو چطور رفع کنه؟اگ بره زن بگیره خیانته اگ هیچکار نکنه ک اذیت میشه پس سعی کن نیازشو رفع کنی وقتی هم بنا به هردلیلی نمیتونی محترمانه و با زبون خوش بگو عزیزم نمیتونم بزار یوقت دیگ نه اینکه هولش بدی و جوری رفتارکنی ک انگار یه نامحرم قصد تجاوز بهت داره و توداری دفاع میکنی از خودت!!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بابا چقد زنا علیه زنا ان تو این سایتحالا کار اسی بد بوده ولی ینی چی میاید بهش میگید فردا خیانت میکنه ...

دقیقا

انقد اعصابم خورد شد میرم از این تاپیک

انگار زن یه وسیله واسه رفع نیاز شوهره که حق نداره حوصله نداشته باشه یا حالش خوب نباشه یا به هزار دلیل اماده نباشه و رابطه نخواد

میگن پس منتظر خیانت باش ادم چی بگه دیگه

این چور زنا مردا رو پررو کردن و جامعه رو به گند کشیدن بر عکسش بود میگفتن تحمل کن

دقیقا

انگار اینا که هر روز رابطه دارن خیانت نمیبینن 

چرت و پرتا چیه اخه

حالم بهم خورد ینی کالای جنسی مگه زن . یه وقت حوصلش نیس گناه که نکرده

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

عزیزم یکی از مهم ترین علت های ازدواج کردن همین رابطه ست تنهاکاری ک تو میتونی برا شوهرت بکنی ک مادرش ...

فکر کردی عقلش نرسیده محترمانه بگه شوهرش با احترام نمیفهمه

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

دقیقاانقد اعصابم خورد شد میرم از این تاپیکانگار زن یه وسیله واسه رفع نیاز شوهره که حق نداره حوصله ند ...

به خدا ‌تا پنج صفحه که داشتم میخوندم پوکر پوکر بودم 

بعد اکثرا زن بودن که این حرفو زده‌ بودن😐😐😐😐

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

اسی ببخشید نکنه موقع زایمان زدن حس زنونه ت رو هم قطع کردن یا بریده شد ؟ اگه اینجوره شکایت کن ازشون

دورغ نگم خودم چند بار بهش فکر کردم 

حتی شوهرم اصرار کرد برم دکتر ولی از معاینه

و اینچیزا میترسم

بابا چقد زنا علیه زنا ان تو این سایتحالا کار اسی بد بوده ولی ینی چی میاید بهش میگید فردا خیانت میکنه ...

نه .ولی زن ومرد باید به نیازهای هم توجه کنن هردوطرف باید اینکارو کنن .بابدرفتاری و دعوا فقط محبت بینشون کم میشه اگه توزمینه ای نمیتونن بهتره با خوش رفتاری همو قانع کنن

دقیقاانقد اعصابم خورد شد میرم از این تاپیکانگار زن یه وسیله واسه رفع نیاز شوهره که حق نداره حوصله ند ...

خیلی جدی نگیر این استارتر معلومه حالش نرمال نیست تاحالا چندتاتاپیک زده راجب این موضوع و کیف میکنع ک من شوهرم پس زدم شوهرم فلان میخواد ایشون هیچیش نیست یه بچه هم داره فقط میخواد پربازدید شه داره زورمیزنه

🫤تاپیکاتو خوندم۴۰۰بار همین موضوعو تاپیک زدی حالمو بهم زدی واقعا هی میگی شوهرم میخواد من پس میزنم خو ...

خب چه اجباری بود بخونی وقتی حالت بد میشه

تاپیک میزنم چون حالم بده میام درد دل کنم

اروم بشم نکنه برای موضوع تاپیکام باید 

از شما اجازه بگیرم!؟؟

خیلی جدی نگیر این استارتر معلومه حالش نرمال نیست تاحالا چندتاتاپیک زده راجب این موضوع و کیف میکنع ک ...

حالا اصلا کاری به اسی ندارم ولی اینا که میان جلو جلو میگن شوهرت حق داره خیانت کنه خیلی دیگه عجیبن