2777
2789
عنوان

وضع مالی خیلی خوب از نظر شما یعنی درامدش چه قدر باید باشه❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
خوب میگم یک چیز بخر پولتو دوجا نکنیه ادکلن گرون دیگه ساعت نخر

ساعتو من از قبل گرفتم براش گذاشته بودم کنار

پس ساعتو بهش نمیدم 

همون یه عطر برند میگیرم بهش میدم 

اون خودش هم کادو ادکلن داده بود بهم

قاضی اصلی خداست💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه بعضی ها چیز ارزون استفاده نمیکنن چون شخصیتشون می‌ره زیر سوال و کلا زندگیشون توی اینحور چیزا ...

ولی ساعتی که من گرفته بودم برند معروف بود امریکایی

حالا به قول شما ادکلن بگیرم بدم بهتره ساعتو نگه میدارم به یکی دیگه در اینده کادو میدم

قاضی اصلی خداست💚

نه دیگه بعضی ها چیز ارزون استفاده نمیکنن چون شخصیتشون می‌ره زیر سوال و کلا زندگیشون توی اینحور چیزا ...

عجب مکه آدم برا مردم زندگی می‌کنه مرد چی میگن  و مگه  ارزش هر انسانی به ساعت دستشه زیر سوال بره اگر کسی اینجور فکر کنه ارزش وقت تلف کردن ندارم چون تازه به دوران رسیده

ولی ساعتی که من گرفته بودم برند معروف بود امریکاییحالا به قول شما ادکلن بگیرم بدم بهتره ساعتو نگه می ...

واسه من بیاری با کله قبولش میکنم   

ولی وقتی میگی این آقا همیشه ۵۰۰ ،۶۰۰ میندازه 

اینجور آدما اخلاقای خاصی دارن ، احتمالا نپوشه

واسه من بیاری با کله قبولش میکنم ولی وقتی میگی این آقا همیشه ۵۰۰ ،۶۰۰ میندازه اینجور آدما اخلاقای ...

همیشه نه بابا گاهی ای واچ میندازه ... همون ادکلن میگیرم مرسی ❤❤❤

قاضی اصلی خداست💚

عجب مکه آدم برا مردم زندگی می‌کنه مرد چی میگن و مگه ارزش هر انسانی به ساعت دستشه زیر سوال بره اگر ...

ولی بنظرم استفاده میکنه اگه بهش بدم ولی همون ادکلنو میدم 

قاضی اصلی خداست💚

عجب مکه آدم برا مردم زندگی می‌کنه مرد چی میگن و مگه ارزش هر انسانی به ساعت دستشه زیر سوال بره اگر ...

وقتی میگه تیپش اینجوریه حتما براش مهمه

من خودم اصلا درگیر این چیزا نیستم 

ولی با آدمای این مدلی نشست و برخاست داشتم 

متاسفانه خیلی سخته باهاشون مچ بشی و .. آدم همیشه نگران و استرس داره 

بستگی به بودجه تون داره میتونید دگمه سردست و سنجاق کراوات نقره یا طلا بگیرید هدیه تک یادگاری خیلی خا ...

فداتشم درسته من اشتباه کردم عجله کردم ساعت گرفتم اون قیمت... حالا گفتم در اینده ادکلن بگیرم بدم بهش یه برند خوب و خوش عطر

دیگه ساعتو ندم

قاضی اصلی خداست💚

دقیقا مثال ما ماهی 72تومن قسط داریم

ماشاالله ما در آرزوی حقوق 18 تومنی هستیم که دست نیافتنی هست واسمون... 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
وقتی میگه تیپش اینجوریه حتما براش مهمهمن خودم اصلا درگیر این چیزا نیستم ولی با آدمای این مدلی نشست و ...

عزیزم کادو عه دیگه هر کی بر حسب توان خودش کادو میده حالا یکی برفرض مثال وسیله n تومنی استفاده میکنه ما که نمیتونیم ۱۰۰ میلبون بدبم بگیریم متوجه منظورم میشی؟ اصن برای مرد جماعت نباید زیاد خرج کرد ۱۱ میلیون هم خیلی زیاده مردم واسه شوهر خودشون این قدر نمیدن چه برسه به مردی که باهاش دوستن

من در حد توان خودم گفتم که با توجه به نظرات دوستان همون ادکلن رو میگیرم 

قاضی اصلی خداست💚

اتفاقا بهترین وقته برا امتحانش من بود ساعت بدون ادکلن میدادم

جدی پس یعنی همون ساعتو بدم 

بچه ها ساعت ۵۰۰/۶۰۰تومنی نیست که یا یک میلبونی 

۱۱ میلیون هم پول کمی نیست بعد همسرم نیست که اون همه خرج کنم 

قاضی اصلی خداست💚