2777
2789
عنوان

وضع مالی خیلی خوب از نظر شما یعنی درامدش چه قدر باید باشه❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست

بنظر من تو وضع کنونی مملکت درآمد ماهی+۱۰۰عالیه یعنی خوب دیگه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عزیزم این وضعشون خیلی خوبه ساعت ۱۱ تومنی بنظرت بگیرم میندازه ساعتی که میندازه ۴۰۰/۵۰۰میلیون پولشه گف ...

خوب چرا اندازه من ساعت پنج گفتم میگیرم چون شوهرم با تیپاش ساعتشو عوض می‌کنه هر سری نمیشه یه عالمه پول ساعت داد تو بخر انشالله استفاده می‌کنه یازده تومنم برا ساعت چیز خوبی می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به کسی میگم وضع خوب که حداقل ماهی 30 میلیارد داشته باشه این رقم هایی که گفتین اصلا برا پولدارا رقمی نیست همین 70 80 ملیونی که میگن پول یه پیانو خیلی معمولیه خونه اونا هم نیست پیانو خوب کمش 300 تومن قیمت داره کیف های برند دارن اینجور ادما کیف های برند ارمس تا 5 میلیارد تومن میرن  ساعت های رولکس تا 2 و 3 میلیارد تومن هستن  

خوب چرا اندازه من ساعت پنج گفتم میگیرم چون شوهرم با تیپاش ساعتشو عوض می‌کنه هر سری نمیشه یه عالمه پو ...

اره من گفتم شاید ساعت رولکس میندازه یا ای واچ اینو نندازه براش گرفتم گفتم در کنارش یه ادکلن برند هم بگیرم

قاضی اصلی خداست💚

نه نمیندازه یه چیز بخر گرون تر بخر وقتی ۵۰۰ میلیونی میندازه خودتو ضایع نکن

عزیزم من ۵۰۰ میلبون از کجا بیارم

کادو برای مرد یا ادکلن یا ساعت یا لباس همین

۱۱ ۱۲ میلیون هم برای ساعت پول کمی نیست برند امریکایی گرفتم من

قاضی اصلی خداست💚

برا طرف ارزش قایل باشه حتما میندازه

نه دیگه بعضی ها چیز ارزون استفاده نمیکنن چون شخصیتشون می‌ره زیر سوال و کلا زندگیشون توی اینحور چیزا خلاصه میشه 

پیش دوست و رفیق با این چیزا خودشونو ضایع نمیکنن 

عزیزم من ۵۰۰ میلبون از کجا بیارمکادو برای مرد یا ادکلن یا ساعت یا لباس همین۱۱ ۱۲ میلیون هم برای ساعت ...

عزیز دلم تو تمام توان خودتو گذاشتی بخدا اگر دوست داشته باشه برات ارزش قایل باشه  پدرم می‌کنه تو تمام پولتو گذاشتی مطمعنم خوشحال میشه و استفاده میکنه

عزیزم این وضعشون خیلی خوبه ساعت ۱۱ تومنی بنظرت بگیرم میندازه ساعتی که میندازه ۴۰۰/۵۰۰میلیون پولشه گف ...

به نظرم ادکلن چون خاطرش میمونه میدونی چیه من به نظرم به پسر پولدار باید هدیه معنوی بدی چون ما قطعا نداریم اندازه لایف استایلشون بخریم من جات بودم میدونی چی کار میکردم ؟ یه مدل شال گردن براش میبافتم از این مردونه های شیک یا کار با چوب رو یاد بگیر براش یه چیزی با دست خودت درست کن یا اگه نقاشی بلدی عکسش رو بکش به نظرم اینجور پسرا این چیزا با ارزش تره براشون یا هر چند وقت یک بار یه همچین هدیه ای بهش بدی خوب میتونه باشه