عزیزم این وضعشون خیلی خوبه ساعت ۱۱ تومنی بنظرت بگیرم میندازه ساعتی که میندازه ۴۰۰/۵۰۰میلیون پولشه گف ...
خوب چرا اندازه من ساعت پنج گفتم میگیرم چون شوهرم با تیپاش ساعتشو عوض میکنه هر سری نمیشه یه عالمه پول ساعت داد تو بخر انشالله استفاده میکنه یازده تومنم برا ساعت چیز خوبی میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من به کسی میگم وضع خوب که حداقل ماهی 30 میلیارد داشته باشه این رقم هایی که گفتین اصلا برا پولدارا رقمی نیست همین 70 80 ملیونی که میگن پول یه پیانو خیلی معمولیه خونه اونا هم نیست پیانو خوب کمش 300 تومن قیمت داره کیف های برند دارن اینجور ادما کیف های برند ارمس تا 5 میلیارد تومن میرن ساعت های رولکس تا 2 و 3 میلیارد تومن هستن
عزیزم این وضعشون خیلی خوبه ساعت ۱۱ تومنی بنظرت بگیرم میندازه ساعتی که میندازه ۴۰۰/۵۰۰میلیون پولشه گف ...
به نظرم ادکلن چون خاطرش میمونه میدونی چیه من به نظرم به پسر پولدار باید هدیه معنوی بدی چون ما قطعا نداریم اندازه لایف استایلشون بخریم من جات بودم میدونی چی کار میکردم ؟ یه مدل شال گردن براش میبافتم از این مردونه های شیک یا کار با چوب رو یاد بگیر براش یه چیزی با دست خودت درست کن یا اگه نقاشی بلدی عکسش رو بکش به نظرم اینجور پسرا این چیزا با ارزش تره براشون یا هر چند وقت یک بار یه همچین هدیه ای بهش بدی خوب میتونه باشه