2777
2789
مستاجرمون ۲۰۰ ماهی درامدشه ماشین سنگین دوتا دارهخونه و زمینم دارهزنش ۲۵هس فک کنم با شوهرش جوری رف ...

اگه خودشم راننده ماشین سنگینه خیالت راحت همچین زیرآبی میره که تاهفتاد پشت زنه هم نمیفهمه داشتیم نمونش توفامیل باپول دهن زنه رو میبستهر غلطی هم داش میخواست میکرد وقتی هر ماه ۱۵ روز و ۲۰ روز طرف خونه نیست دیگه خودت ببین

چشمم به کاربریت میوفته از زن بودنم بدم میاد ...بخاطر تویی هم ک شده دیگع نمیخام پامو بزارم این سایت آ ...

😄😄 

آویزون بودن منو از کجا دیدی ؟ 

اگر از کامنت من بدت اومد خودت ار همون هایی هستی که برا بیست تومان  پشت شوهرت موس موس میکنی 

من که شب و‌روز همسرم داره منتو میکشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگ چهل تومن خیلی زیاده ؟ من شوهرم همینه درامدش یخچالمونم همیشه یچی هست یچی نیست فقط داریم خودمونو را ...

منم همین رو کفتم دارن منو میخورن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
😄😄 آویزون بودن منو از کجا دیدی ؟ اگر از کامنت من بدت اومد خودت ار همون هایی هستی که برا بیست تومان ...

حداقلش اینه بخاطر ی تیکه نوار بهداشتی محتاج شوهر نیستم

و خودم مستقلم 

ریپ نزن 

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

منم همین رو کفتم دارن منو میخورن

واقعا ی چیز معمولیه بااینکه وسط هم میزاره چیزی انچنانی نمیمونه چندماه پیش میخاستم ۵ ۶ بدم موهامو کراتین کنم باورت میشه انقدر دو دوتا چهارتا کردم بعد ۲ ماه رفتم زدم😐

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اگه خودشم راننده ماشین سنگینه خیالت راحت همچین زیرآبی میره که تاهفتاد پشت زنه هم نمیفهمه داشتیم نمون ...

نه جرثقیل داره 😂تو شهر ما خودشم کار میکنه یه ماشینم شاگرد داره ۷صبح مثلا میره تا ۴عصر 

خدایا شکرت 

حداقلش اینه بخاطر ی تیکه نوار بهداشتی محتاج شوهر نیستمو خودم مستقلم ریپ نزن

جان؟؟؟ من برا نوار بهداشتی محتاجم🤣🤣 خدا بی نوبتت شفات بده به خدا غش کردم‌از خنده 

بعدم تو‌ اول ریپ زدی بمونم‌ جوابتو بگیر 

واقعا ی چیز معمولیه بااینکه وسط هم میزاره چیزی انچنانی نمیمونه چندماه پیش میخاستم ۵ ۶ بدم موهامو کرا ...

۴۰ تومن اسمش بزرگه اونم چندسال پیش الان واقعا هیچ ارزشی نداره چشم به هم برنی تموم میشه درحالیکه کار خاصی هم باهاش نمیشه کرد

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

۴۰ تومن اسمش بزرگه اونم چندسال پیش الان واقعا هیچ ارزشی نداره چشم به هم برنی تموم میشه درحالیکه کار ...

وای دقیقا ی سوپری میری هردفه ۵۰۰ ۶۰۰ ماهی ۱۰ بار بری میشه ۵ ۶ تومن! 

حالا این وسط اجاره .مهد بچه .گوشت .مرغ .خواروبار .شارژ و بنزین . قهوه.ارایشگاهو باشگاه ووووو..‌‌خدایی متوسط کاملا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چشمم به کاربریت میوفته از زن بودنم بدم میاد ...بخاطر تویی هم ک شده دیگع نمیخام پامو بزارم این سایت آ ...

آویزون کیه ؟؟

منم میشناسمش از قدیم ترا وقتی بی پول بود 

خدای پز دادن و ندید بدید بازیه 

دو سه ساله ی نمه وضعش خوب شده اومده اینجا بقیه رو میخاد از زندگی ناامید کنه 

بابا پولدارم هستی یکم افتاده باش تو که خوب با بی پولی آشنایی داری