2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه چیزی نیس من یه کارخونه دار میشناسم به زنش خیانت می کنه زنه هم میدونه و میگه مردا همه همینطورن ...

توهمین سایتم هست خیانت کرده ۹۰ درصد کاربرا گفتن بشین باهاش زندگی کن چرا چون طرف پول داره

۴۰ میلیون زیاده که بخوای بهش باج بدی !!!!!

چشمم به کاربریت میوفته از زن بودنم بدم میاد ...

بخاطر تویی هم ک شده دیگع نمیخام پامو بزارم این سایت 

آخه زن انقدر آویزون...

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

هر جا بحث پول و در آمد و خرج باشه حاضری .حالا خوبه سه چهار سال پیشتم یادت بیاد چون من یادمه

خب مشخص بدجور تو‌ نخ زندگی من بودی که ۴ سال پیش منو یادت هست مهم الان هست که به اندازه خودم تو رفاه هست خدا به تو هم‌بیشتر بده که اینطوری از یه کامنت بهم نریزی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اولا که مگه اون چهل تومنو بدون هیچ چشم داشتی میزنه به حسابمون؟

اگه این بود باز ی چیزی😂

ولی کل حقوقش ۴۰ تومن؟ خب ۲۰ تومنش حداقل میره برا اجاره

۱۰ تومنم قسط

۱۰ تومن برا خرج خونه میمونه همش

اصلا چیزی اضافه نمیاد که به زنش بده والا

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

۴۰ میلیونه نه ۴۰ میلیارد 

۴۰ میلیاردم باشه وظیفشه که بیاره 

چقدر رو میدید

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مگ چهل تومن خیلی زیاده ؟ 

من شوهرم همینه درامدش یخچالمونم همیشه یچی هست یچی نیست فقط داریم خودمونو راه میبریم گاهیم دستمون خالی میشه

همچی گفتی گفتم انگار میلیاردری درامده در اون صورت من گوش میدم بحرفش بشرطی ک چیزی بنامم بزنه بهم خرج کنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید