2777
2789
عزیزم من 17 سالمه هشت ماه با پسری دوست بودم ۱۱ سالم بزرگتر ولی پسره مهندس ماشین خوب همچی دارهخواستگ ...

یه سوال

چرا تو این سن دوست پسر داشتن که آسیب های بسیار جدی داره اشکالی نداره

ولی ازدواج اشکال داره؟ 

عزیزم من 17 سالمه هشت ماه با پسری دوست بودم ۱۱ سالم بزرگتر ولی پسره مهندس ماشین خوب همچی دارهخواستگ ...

عزیزم یسری استثناعات فدای کلیات نمیشن .ادمای دیوس همه جا هستن دنبال دختر کم سنن تو فک میکنی چرااینکارو میکنن هدفشون اینه ک حامیت باشن نهههه اکثرا میخان بچه براشون بیاری تو پیری جمعشون کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوالچرا تو این سن دوست پسر داشتن که آسیب های بسیار جدی داره اشکالی ندارهولی ازدواج اشکال داره؟

ااتفاقا دوست پسر داشتن مشکله و خوب منم  یکی از اشتباهام میدونم 

از طرفی  مادرم نمیزاره با یه نه پایان بدمش

یه سوالچرا تو این سن دوست پسر داشتن که آسیب های بسیار جدی داره اشکالی ندارهولی ازدواج اشکال داره؟

دوست پسر داشتن هم اشتباهه چون هیجانات بالاس ببین تو شهر ما تو سه سال اخیر بالای دهدتا خودکشی دختر پسر دهه ۸۰ داشتیم همه موضوعاتشونم جدی

عزیزم یسری استثناعات فدای کلیات نمیشن .ادمای دیوس همه جا هستن دنبال دختر کم سنن تو فک میکنی چرااینکا ...

االبته بعضی خانواده ها اینجور نیستن

مادرم تو ۲۴ سالگی ازدواج  کرد ولی یدونه بچه اوردد

عزیز من هر انسانی تنها اون دخترمادر پدر خانواده داره دوست داره و... پس تنها نیستهمسر نداشتن دلیل بر ...

پدر و مادر و دوست و رفیق تا چه حد از تنهایی انسان رو پر می کنن؟ 

اصلا تا کی هستن؟ 

پدر و مادر و دوست و رفیق تا چه حد از تنهایی انسان رو پر می کنن؟ اصلا تا کی هستن؟

عزیزم به هر حالتی  انسان تنها 

اگرم نبودن 

تو میتونی دوست جدید پیدا کنی

خاهر برادرت هستن خلاصه خانواده هستن

پدر و مادر و دوست و رفیق تا چه حد از تنهایی انسان رو پر می کنن؟ اصلا تا کی هستن؟

تو چرا فک میکنی هر مردی همدمت میشع ادمی درنهایت تنهاست حتی بچه خودتم ک از جونته اگ پیر بشی ببینه داری مریض میشی میزارت سالمندان .ادمی ک تنها زندکی کردنو بلد نیس درنهایت تنهاتر میشع

دیقاابهترین کار وقت گزارن با دوستای دخترته نه ازدواج نه دوست پسر

من اگ دختر خودمم عاشق بشع خب طبیعیه عشق تو وجود همه هس ولی حتما مشاور میرم ن اینک سرخود حرکتی بزنم چون سن حساسیه .ولی دلم میخا دخترم درس بخونه کنکور ی چیز خوب بیاره دانشگاه بره یکم تعریفش کامل شه بعدا

بالاخره هر کی تفکر خودشو داره

ولی خب سن که بره بالا تازه انسان با واقعیت زندگی رو به رو میشه

اما دیگه اون موقعیت هایی که میتونسته داشته باشه نداره

چرا فکر می کنید ازدواج جهنمه؟ 

وقتی با تحقیق و چشم باز و عقل کامل آدم خوب خودتو انتخاب کردی قطعا از مسیر زندگی لذت خواهی برد هرچند پر از ناهمواری و مشکلات باشه

ذات هیچ انسانی تنهایی رو نمیپسنده حتی اگه خیلی موفق باشه

گفتم خاله بازیه؟ولی واقعیت چیز دیگه ایهاز تاپیک های همین جا هم مشخصه

دقیقا واقعیت چیز دیگیه آیه

کاش واقعیت و منطق یکی میشدن ولی متاسفانه نیس و مبارزه باهاش انسان قوی میخواد

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس