2777
2789
گفتم خاله بازیه؟ولی واقعیت چیز دیگه ایهاز تاپیک های همین جا هم مشخصه

اینجا اکثرا سطحی ندارن من رفیقم ۱۸ سالگی شوهر کرد اصلا کدوم پسری ک موقعیتش خوبه انتخابش دخترای کم سنه این حرفا مال بی سوادای در کوجست همه اکثرا هم لول خودشونو انتخاب میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 19 ازدواج کردم ولی اون احساسی که شما برای زیر 20 داری رو نداشتم

الان کدوم پسری ک سرش ب تنش میارزه مثلا دکتره ی نهندس خفنه ی وکیله ی ....انتخابش دخترای کم سنه اینا اکثرا ی زن هن لول خودشون مبخان اینایی ک شما میگی برا سکینه خانم همسایه محله ک چون پسرش ریش دراوردا دنبال دختر کم سنه ک براش نوه بیاره

ولی اینطور نیستخیلیا موقعیت اجتماعی و تحصیلی خیلی خوبی دارن ولی به دلیل سن بالای مثلا 28خواستگار در ...

عزیزم دختری که مستقل موفق نیاز له ازدواج  نداره 

چرا؟ 

چون ازدواج   هدف نمیبینه 

بلکه ففط بخشی از مسیر زندگیشه

الان کدوم پسری ک سرش ب تنش میارزه مثلا دکتره ی نهندس خفنه ی وکیله ی ....انتخابش دخترای کم سنه اینا ا ...

عزیزم من 17 سالمه هشت ماه با پسری دوست بودم ۱۱ سالم بزرگتر ولی  پسره مهندس ماشین خوب همچی داره

خواستگاریم  اومد 

البته اوایل با مخالف خانوادش روبرو شد ولی بار دوم خودم قصد دارم نه بگم

چون فکر نکنم مناسب من باشه ازدواج  در این سن

ولی اینطور نیستخیلیا موقعیت اجتماعی و تحصیلی خیلی خوبی دارن ولی به دلیل سن بالای مثلا 28خواستگار در ...

بله منم باشم دختر خودم بالای ۲۸ باشه چون سطح علمی و اجتماعیش قویه راضی نمیشم ب هرک بدمش برااینک اونام فک میکنن ک ایا این خانم درسطح ماست میبینن ک ن .گلم جنس ارزون همیشع خواهانش بیشتره چون تاوانش کمه من ک نمیتونم تو سر مال بزنم وصرف ازدواج بدمش ب هرکس

عزیزم دختری که مستقل موفق نیاز له ازدواج نداره چرا؟ چون ازدواج هدف نمیبینه بلکه ففط بخشی از مسیر ...

یعنی با احساس تنهایی چطوری کنار میاد؟ 

حالا بقیه نیازهای واقعی هر انسانی بماند

حس تنهایی از یه سنی به بعد کشنده ست

یعنی با احساس تنهایی چطوری کنار میاد؟ حالا بقیه نیازهای واقعی هر انسانی بماندحس تنهایی از یه سنی به ...

عزیز من هر انسانی تنها اون دختر

مادر پدر خانواده داره دوست داره و... 

پس تنها نیست

همسر نداشتن دلیل بر تنهایی نیست