2777
2789
عنوان

به نظرتون منظوري داشته

304 بازدید | 22 پست

خواهرشوهرمو ميگم،دخترم داشت با پسرش كه كوچولوهه بازي ميكرد گهوارشو ميداد،بعد اونگفت عمه نكن تا به ابجي گيرت بياد بداري توش...تا من رفتم تو،گفتش يه داداش گيرت بياد،من خييلي پسرشو دوس دارم،بيشترروز پيش منه،ولي نه ةاسه اينكه پسره واسه اينكه نينيه،،از حرفش ناراحت شدم،فك نكنين واسه اينكه گفته ابجي گيرت بياد،من يه تا  موي دخترمو با صدتا عوض نميكنم،وا اونم ميدونه كه تفكر كن راجب پسر و دختر اينه...از اين حرفش ناراحت شدم😞ميگم مردم تصوارتشون چجوريه،نميدونم حالا منظوري داشت يا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فك نكنم شايد چون دختر داشتي گفته پسر اگه پسرم داشتي ميگفته ابجي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

احتمالا اول‌گفته ابجی گیرت بیاد ترسیده شماناراحت بشی ومنظورشواینطور برداشت کنی و که کلا شمابچه های بعدیتم دخترهستن .وخواسته جمعش کنه گفته پسر .بنظرمن منظوری نداشته.من یه بار به برادر زاده ام که دختره گفتم پسرکوچولو زن داداشم بهونه کردو کلی حرف زد خداشاهده من ازدهنم پرید

ربه نظر منم منظوری نداشته 

گفته ی ابجی گیرت بیاد ی داداش گیرت بیا‌د

کلا منظورش ی بچه دیگه بوده بنظرم نکاه جنسیتی نداشته

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
ببين بچه ها من از اين ناراحتم كه در نبود من ميگفت ابجي...تا من رفتم داخل حرفشو عوض كرد😒

شاید ادامه حرفش بوده

اگر میگفت ی ابجی هم اونوقت فکر میکردید داره میگه شما نمیتونید پسر دار باشید!

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه