2777
2789

نه سال ازدواج کردم یه دختر 2سالع دارم شوهرم فوق العاده خاله زنک و بسیار خسیس از اونایی که یه حرفی میزنه تا ناکجا آباد آدم میسوزونه بعد که واکنش میدم منو متهم می‌کنه به عصبی و پرخاشگر بودن ...از اون موجود آروم و مهربون تبدیل ششدم به یه آدم عصبی بددهن امشب سر دخترم یه عالمه داد زدم بحثهای ما به اونم تاثیر گذاشته ...از نمونه کارهای شوهرم که منو روانی گرده با پدر مادرم یهمدت باهم زندگی میکردیم طبقه بالاشون بودیم پیتزا می‌خوردیم یهو داداش پنج سالم از پله ها میومد برد پیتزا. رو لای رختخوابا قایم کرد به اون نده یا وقتی مهمون زنگ بزنه که میایم دعوا میندازه که چرا ناهار شام میان بجز خانواده ها و تعداد اندکی با بقیه همینطور....خیلی کارهای. اینطوری داشته و داره ..دیگه بریدم کاش خدا راه نجاتی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت من حق ندارم عصبی بشم پرخاشگر بشم ...همیشه هم منو متهم میکنه

حق داری بخدااا... از خدا میخوام که نجاتت بده چون واقعاا سخته زندگی با اینجور آدم ها

مادر منم تموم سالهای عمرش فقط تحمل کرد

من که اصلا نمی تونم تحمل کنم 🙂🥲

رو سر بچت داد نزن مریض میشه

بخدا داد نمی‌زنم اصلا میمیرم اگر ناراحت شه سر شب لج افتاد نیم ساعت. گریه هی گریه تازه از پوشک گرفتم تازه دو روز. بود دو تا پتو شسته بودم. هی گفتم بریم جیش هی گفت ندارم یهو دو تا پتو رم. خیس کرد

سلام عزیزم میدونم سخته امشب نذر و  توسل کن به امام رضا (لازم نیست ها اصلا کار خیلی سختی کنی) با امام رضا درد دل کن و قسمش بده به جوادش و این شب عزیز میلادش، و ازش بخواه ضامن زندگیت بشه و خودش حواسش به دخترت و زندگیت باشه و رفتار و اخلاق های شوهرت که ناراحتت میکنن را خودش تغییر بده انشاءالله که نذرت قبول بشه که مطمین باش میشه قول بده به امام رضا هر روز یک سلام به این امام رئوف بدی 🙏🙏 

سلام عزیزم میدونم سخته امشب نذر و توسل کن به امام رضا (لازم نیست ها اصلا کار خیلی سختی کنی) با امام ...

دو ساعت با گریه همین میخام ازش😭تو به عنوان یه زن که از دور نگاه می‌کنی کارهاش حرص درار نیس ؟

دو ساعت با گریه همین میخام ازش😭تو به عنوان یه زن که از دور نگاه می‌کنی کارهاش حرص درار نیس ؟

۰۵۱۴۸۸۸۸ شماره حرم امام رضا

این شماره حرم امام رضا هست همین الان میتونی تماس بگیری و یک دل سیر با آقا حرف بزنی 

مستقیم به حرم آقا وصل میکنن و 

الان شاید شلوغ باشه چند بار امتحان کنی وصل میشه

باهاش درددل کن و قسمش بده به جوادش و مادر گرامیشون و توکل کن به خدا و زندگیت را بسپار دست آقا، قلبت آروم میشه و انشاءالله آقا برات معجزه میکنه قول میدم😍😍

بخدا داد نمی‌زنم اصلا میمیرم اگر ناراحت شه سر شب لج افتاد نیم ساعت. گریه هی گریه تازه از پوشک گرفتم ...

آخی بچس دیگه 

من در حسرت بچه هستم 

قدر بچتون رو بدونین 

من حاضرم ۵۰ تا پتو بشورم فقط ازدواج کنم ومادر بشم . 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه