2777
2789

مادرشوهر من خیلی انتظار داره از شوهرم انگار قشنگ انتظار داره قسمتی از درامدمون صرف اون بشه 

بارها به خاطر این موضوع بینمون دعوا شده خدا لعنتش کنه هزاران بار

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

حتی دوستشون از تهران اومده بود جوری رفتار کرد که بردیمشون رستوران الان به خاطر این موضوع با شوهرم دعوامون شد کار به کتک کاری رسید💔

هر بار بریم بیرون باید غذای اونا رو حساب کنیم اکثر وقت ها خودم باید غذا بپزم ببرم اونجا اگه هم ببرم باید خودم اونجا غذا درست کنم برای خودم کیف چرم مشهد خریدم برای اونم گفت باید بخری 

البته تقصیر شوهر خودمه که اینجوری سواری میده ولی مادر شوهرم هم خیلی پرروئه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرایی که تو بچگی کار می کردن و پول به مادرشون میدادن مادر وابسته به پسر میشه و انگار سختشونه از شوهر خودشون پول بگیرن

البته مادرشوهرم پولاشو طلا میخریده و از ما می گرفته که به شوهرش بگه من ندارم از پسرام پول می گیرم😅😅😥

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

هر بار بریم بیرون باید غذای اونا رو حساب کنیم اکثر وقت ها خودم باید غذا بپزم ببرم اونجا اگه هم ببرم ...

اره اکثرا زنهای پررو اینجورین 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

پسرایی که تو بچگی کار می کردن و پول به مادرشون میدادن مادر وابسته به پسر میشه و انگار سختشونه از شوه ...

خیلی بی شعورن اینجوری زندگی بچه هاشونو می ریزن به هم 

آره پدر شوهر منم خیلی بی غیرت شده وایمیسته بچه هاش براش خرج کنن

هر بار بریم بیرون باید غذای اونا رو حساب کنیم اکثر وقت ها خودم باید غذا بپزم ببرم اونجا اگه هم ببرم ...

اشباهت از خودته

شروع کن هرچی خریدی زودتر برا مادرشوهرت بخر رفتی مغازه دوتا دوتا بخر حرصم نخور

دوستاش اومدن زودتر زنگ بزن رزرو کن بهترین غذا بزار هی پول بده اینقدر این کارا رو بکن تا همسرت خودش خسته بشه کم بیاره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اشباهت از خودتهشروع کن هرچی خریدی زودتر برا مادرشوهرت بخر رفتی مغازه دوتا دوتا بخر حرصم نخوردوستاش ا ...

جدی میگی ؟ 

به خدا شوهر من خسته نمیشه هرچی من کوتاه میام اون بدتر می‌کنه 

باورت میشه گوشی نداشت گفت برام بخر قسطی بهت میدم بعد دیدم تو حسابش چهل میلیون پوله

جدی میگی ؟ به خدا شوهر من خسته نمیشه هرچی من کوتاه میام اون بدتر می‌کنه باورت میشه گوشی نداشت گفت بر ...

بآور کن 

حالا امتحانش که ضرر نداره چیزیم میشه به مادرشوهرم بگو مادرجون به خودم بگید فلانی ممکنه فراموش کنه من یادم میمونه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جدی میگی ؟ به خدا شوهر من خسته نمیشه هرچی من کوتاه میام اون بدتر می‌کنه باورت میشه گوشی نداشت گفت بر ...

شاولین خودت؟

شاولین خودت؟

شاغل

اگر پول غذا رو حساب میکنه نرماله ولی وقتی حالت رقابتی میشه اون سم خالصه

یعنی نرماله که ما همیشه باید اونا رو ببریم رستوران حتی یک بار پدر شوهرم نگه من حساب میکنم ؟