2777
2789
عنوان

چطور یه سری مادرشوهرا چشم دارن به مال پسرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 40 پست
بله عزیزم معلمم

عزیزم پس هکاریم

فقط درآمد خودتا خرج کن برا خودت نزار بمونه نزار از پول تو خرج اونا کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پس هکاریمفقط درآمد خودتا خرج کن برا خودت نزار بمونه نزار از پول تو خرج اونا کنه

ای جان به هم چنین 

فعلا کلی قسط داریم خواه ناخواه درآمد منم خرج میشه تو زندگی 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

ای جان به هم چنین فعلا کلی قسط داریم خواه ناخواه درآمد منم خرج میشه تو زندگی

کم کم کمش کن گلم و خرج بزار رو دستش تا اذب بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مشکل اینه خیلی بی لیاقته هرچی خوبی کنم باز اگه یه کم اعتراض کنم میگه خیلی پستی

میدونم عزیزم چی میگی

بی محلی کن برات مهم نباشه اگه درآمدتا جدا کنی خیلی به نفعت میشه مثلا یکی از قسطا که میدی رو بگو این ماه ندارم شما بده

میدونم عزیزم چی میگیبی محلی کن برات مهم نباشه اگه درآمدتا جدا کنی خیلی به نفعت میشه مثلا یکی از قسطا ...

آره باید همین کارو بکنم ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم 

ناراحت نباش 

من که زدم به بیخیالی 

خانواده شوهر من 4 تا پسر دارن 

همش میگه پسرا خرج کنن 

پدرشوهر میخواد ماشین بخره ، پسرا باید پوله دنگشونو بدن 

خلاصه یه چیزایی دیدم اوایل که شاخ در آوردم 

آلان زدم به بیخیالی

خدایاشکرت💚
ناراحت نباش من که زدم به بیخیالی خانواده شوهر من 4 تا پسر دارن همش میگه پسرا خرج کنن پدرشوهر میخواد ...

آخه عزیزم مادرشوهر من فقطط از شوهر من انتظار داره از دو تا پسر دیگش اصلا 

شوهر منم بیشتر وسطه

جدای از این مسائل شوهرم کلا خیلی بده و اذیت می‌کنه فقط دوست داره سمت خونواده خودش باشه اگه بیاد خونه بابای من اینقدر اذیت می‌کنه که خدا بدونه وگرنه اگه فقط همین اخلاق پول دادنش بود آدم تحمل میکرد 😔💔

مادرشوهر منم اینجوری بود

بعد عروسی درستش کردم

هرجا رفتم نبردمشون

هرچی خریدم برای خودم براش نخریدم

شوهرم بسته از سرکارش میدادن بهش نمیبردم براش

انقدرم گفتم خودمون لازم داریم نداریم

دیگه اصلا جرات نکرد چیزی بخاد