2777
2789
عنوان

چطور یه سری مادرشوهرا چشم دارن به مال پسرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 40 پست

مادرشوهر منم خیلی فکر کندن از ماست. همرو دوست داره خرج اون یکی پسرش کنه. مثلا ما برای مصرف یکسالمون برنج خریدیم گذاشتیم کنار سرخود بدون اجازه برداشتن خوردن‌‌ ته پوبشو دادن نه برنج خریدن. 

یه مدت هم گیر داده بودن به شوهرم که طلاهای زنتو بده میخوایم برای داداشت خونه بخریم. حالا فکر کن ما خودمون مستاجریم طلاهامو بدم برادرشوهرم خونه بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم خیلی فکر کندن از ماست. همرو دوست داره خرج اون یکی پسرش کنه. مثلا ما برای مصرف یکسالمون ...

خاک بر سرشون من فقط نشستم ببینم این چطوری جون میده

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

خدا لعنتشون کنه همیشه گند میزنه توی زندگی ما عین خیالشم نیست

مامان بزرگ و باباجونم همینجوری گند زدن تو زندگی بابام الان بابام زیر خروار ها خاکه بابام ی خونه و ماشین از خودش داشت ک اونم زوری بهمون دادن بعد کلی زمین دارن زورشون اورد ی تیکه بدن

پدرشوهر بیشعورم ک بعضی وقتا نه میاره تو کار شوهرم و نحس هستن خانوادگی 

مامان بزرگ و باباجونم همینجوری گند زدن تو زندگی بابام الان بابام زیر خروار ها خاکه بابام ی خونه و ما ...

بیخود نیست میگن یکی از عوامل مهم طلاق پدر و مادرها هستن و دخالتاشون

عزیزم از من به تو وصیت درامدتو از زندگیت حذف کن همشو خرج خودت کن بزار شوهرت ببینه که تا الانم لطف کردی و فکر نکنه وظیفته و یکم فشار روش بیوفته به مادرش سواری نده

یه فروردینی بی حوصله

عزیزم از من به تو وصیت درامدتو از زندگیت حذف کن همشو خرج خودت کن بزار شوهرت ببینه که تا الانم لطف کر ...

آره باید همین کارو بکنم فداکاری برای یه سری از مردا خیلی غلطه