2777
2789

شوهرم خیلی خیلی مهربون و خوش اخلاقه ، وضع مالیش عالیه ، هرچی بخوام برام فراهم میکنه ، اهل بگو بخنده و کلا خیلی لارج و باحال و خوبه

دوسال پیش خیانت کرد ، با زن دوستش ، با زن کسی که به این میگفت رفیق ...

خیلی قربون صدقه زنه میرفت و خیلی خیلی محبت میکرد بهش . چرا ؟ چون میخواسته زنه رو عاشق و وابسته کنه که وقتی اسم رابطه اوورد زنه نتونه نه بگه و قبول کنه

شوهرم میگه با خودم گفتم اینهمه بهم پیشنهاد شده و رد کردم چی شده ، منم باید تجربه کنم 

و من فهمیدم و رابطشون تموم شد ، و شوهرم گریه و زاری و التماس که اشتباه کردم و گول خوردم و یه فرصت بده جبران میکنم ، هنوزم مدام میگه شرمندم و ببخش و ...

تا الان تکرار نکرده ولی 

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

ولی جبران هم نکرده ، داره دوباره همون مسیر قبلیو میره ، دفعه قبل به خیانت منتهی شد ، اینبار چی میشه نمیدونم ...خیانتشو بخشیدنی گفتم شرط من اینه که نمازتو بخونی ، میدونم داری الکی میخونی ولی خیال منو راحت میکنه ، دو ماه که گذشت نمازشو گذاشت کنار و گفت تو منو تحت فشار گذاشتی و الکی فقط دارم خم و راست میشم و ... و به پور.ن دیدن و عکس فیلم دخترا رو دیدن تو اینستا ادامه داده تا به امروز 

شاید واقعا هیچوقت کارشو تکرار نکنه ولی من اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم و باورش کنم

میتونست کاری کنه که اعتماد منو جلب کنه اما نکرد ، من دیگه عاشقش نیستم ، فقط وابستگیه این سالای زندگیه که باقی مونده ، بهش اصلا اعتماد ندارم ، دیگه همدم و رفیقم نیست و به شدت احساس تنهایی میکنم ، دیگه برام آدم امنی نیست و نمیدونم در آینده چه چیزایی ممکنه پیش بیاد ، اعتماد به نفس ، غرور و شخصیتم کاملا له شده و دیگه اصلا احساس ارزشمندی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه عاشقمه بدون من میمیره و خیلی خیلی زیاد ادعای عاشقی میکنه ولی به نظر من الان که موندن و رفتنم معلوم نیست احساس خطر میکنه و وابستگیش خودشو زیاد نشون میده ، احساس میکنم اگه دوباره از موندنم مطمعن شه دوباره دلشو میزنم ، یک سال پیش بهش گفته بودم میبخشمت و میمونم و خیالش از موندنم راحت شده بود ، متوجه شدم استوری گذاشته بود که حبس ابد خورده بودی تو قلبم ، آزادیت مبارک و چندتا استوری این مدلی . در حالی که هیچ بحث و دعوا و هیچی نداشتیم اون تایم 

من واقعا نمیتونم دوباره بهش اعتماد و تکیه کنم

حالا به نظر شما تصمیم من برا طلاق عجولانه و احمقانست ؟

این چیزیه که فقط خودت باید ببینی چه چیزایی برات مهمتره

شاید الان یکی بیاد بگه همه مردا خیانت شدید میکنن حالا براتوهم مهربونه هم پولداره فلانه

باخودت ۲،۲تا۴تاکن(البته اگه بچه نداری) و ببین چه چیزایی برات مهمه ببین ته دلت تونسی ببخشی یا نه

بهرحال زندگیِ خودتو

ولی جبران هم نکرده ، داره دوباره همون مسیر قبلیو میره ، دفعه قبل به خیانت منتهی شد ، اینبار چی میشه ...

برا منم که خیانت نکرده همین حسارو دارم وگرفتم ازش،

نصف خانما مثل شما دیگه همسرشونو دوست ندارن واز عادت ووابستگی باهمن  حالایا بخاطر یه حرف که یجادلشون شکسته یا بخاطر چیزای دیگه کلا