2777
2789
عنوان

طلاق من از همچین شوهری کار احمقانه ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 3385 بازدید | 133 پست
نهنه

خدا رو شکر... ولی بهتون توصیه میکنم حتما برید...اینحا فقط از روی احساسات و تجربه های خودمو میتونیم نظر بدیم... اگه بازم نتیجه ای نگرفتید بهترین راه طلاقه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
برا منم که خیانت نکرده همین حسارو دارم وگرفتم ازش،نصف خانما مثل شما دیگه همسرشونو دوست ندارن واز عاد ...

من خیلی خیلی آدم دلرحمیم

قبل خیانتش هم زیاد بالا پایین داشتیم خیلی دلمو شکسته بود ولی بازم عاشقش بودم و عاشق زندگیم بودم

ولی خیانت که کرد دیگه از ذهنم بیرون نمیره نمیتونم آروم شم

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من زیادی بزرگش نمیکنم ؟همش میگم نکنه زیادی مشکلم جدی نیست و مشکل از منه که اینهمه سخت و غیرقاب ...

نه عزیزم واقعا بزرگش نمیکنه.زندگی یعنی تعهد و این آقا به شما خیانت کرده اونم با زن دوستش....اصلا قابل اعتماد نیست نه برای شما نه برای دوستان چه برسه به غریبه

همش میگم نکنه من دارم زیادی بزرگش میکنم

عزیزم مشاوره نرفتی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کسی که عاشقته میره پ.ورن می بینه و...

و توو فکر این میفته که برم تجربه و امتحان کنم؟؟🙄🙄

شوهر شما اصلا نمی دونه عاشقی یعنی چی

حالم بهم خورد خودت رو نجات بده به نظرم...

برای من دو اولویت وجود داره که طرف رو اصلا مرد حساب کنم

اول صبرش که حواسش باشه زندگی فقط رابطه و...نیست زمانی من نبودم سرکار بودم کشیک و...خیالم تخت باشه 

و دوم چشمش پاک باشه این دوتا خیلی برام مهمه.تجربه اش هم کردم مرد عاشق چطوریه و مرد هوس باز که فکر می کنه عاشقه و ادعای عاشقی می کنه چطوریه 

بنظرم فقط ادم چرب زبونیه و اینجوری میتونه راحت کاری کنه بمونی عشق و محبت زمانی معنا پیدا میکنه که بر ...

دقیقا خیلی چرب زبونه 

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

شوهرت الکی متاهل شده هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست

خیانت با همسر رفیق خیلی عجیب و ترسناکه نشون میده شوهرت خیلی داغونه. شوهرت عاشقت نیست فقط ازدواج کرده. مردی که خیانتکاره درست نمی‌شه. اگر ادامه زندکی با این مرد برات منفعتی داره بمون اگر هم نه که حق و حقوقتو بگیر و برو

💙💙💙💙
من خیلی خیلی آدم دلرحمیمقبل خیانتش هم زیاد بالا پایین داشتیم خیلی دلمو شکسته بود ولی بازم عاشقش بودم ...

حق داری عزیزم.خیانت فراموش نمیشه دیگه حداقل های زندگی همین خیانت نکردنه زیر پا گذاشته