2777
2789
عنوان

طلاق من از همچین شوهری کار احمقانه ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 3385 بازدید | 133 پست

بنظرم فقط ادم چرب زبونیه و اینجوری میتونه راحت کاری کنه بمونی عشق و محبت زمانی معنا پیدا میکنه که برای یه نفر خرجش کنه نه برای همه 

حتما با یه مشاور درست حسابی در میون بزار 

ولی این چیزایی که تعریف کردی خیلی زندگی سخت میشه و هیچوقت ارامش نداری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

اگر بمونی چی از دست میدی و چی بدست میاری؟ اگر جدا بشی چی از دست میدی و چی بدست میاری؟ نمیشه یه حکم کلی صادر کرد که بمون یا برو. این خودت هستی که باید بسنجی دستاورد کدوم یکی برات بیشتره، موندن یا رفتن؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم تحمل نمیکنم

واقعا من زیادی بزرگش نمیکنم ؟

همش میگم نکنه زیادی مشکلم جدی نیست و مشکل از منه که اینهمه سخت و غیرقابل تحمل میبینمش

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
همش میگم نکنه من دارم زیادی بزرگش میکنم

اینجور مسائل برای هرکس متفاوته،شایدواقعا برای شما بزرگه،برای یکی دیگه انچنان بزرگ نباشه.اگه فکرمیکنی برات مهمه،پس حتما واقعا بزرگه،تردید نداره که

این ادم وقتی ارزش داشت ک مهربونی و شوخ طبعی و قربون صدقش فقط برا تو باشه

ن برا یکی دیگ حالا با هردلیلی در گذشته

من آثاری از پشیمانی یا جبران توی این فرد نمیبینم هرچند ک خیانت نابخشودنیه

متنفرم ک برا کسی نسخه طلاق بپیچم ولی به نظرم به خط اخری رسیدین

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

از نظر من کسی که یک بار خیانت در مغزش خطور میکنه حتما و قطعا خیانت میکنه و کسی که یک بار پا روی خط قرمزها و وجدانش گذاشته و این کار و کرده دوباره و چندباره این کار و تکرار میکنه

الان شمارو نمیدونم و در واقع میترسم نظر واقعیم و بگم ولی اگر در شرایط شما بودم همون بار اول که متوجه شدم چشم میبستم روی تمام این مواردی که گفتین نمیبخشیدم و طلاق میگرفتم چون کفه گناهش خیلی سنگینتر از خوبیاشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕