2777
2789
عنوان

من بعنوان برادر کوچیکتون به مشاورتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 54 پست
بله درسته ولی خب چون دختر خالم بود و من ازش انتظار دیگه ای داشتم حتی از غریبه ای هم با هام بد تر رفت ...

حرف شما درست.انتظار این رفتار رو نداشتی.

بنظرم صبوری کن.عجولانه تصمیم نگیر.

اگر اون دختر واقعا قسمت شما باشه حتما بهش میرسی.

بعدم هنوز خیلی بچه هست.

بهش فرصت بده حداقل یکسالی دیگه صبر کن

خدایا شکرت
مادره خیلی داره پز دخترش و میده در حالی که تازه میخواد کنکور بده معلوم نیست قبول شه تو خیالات خودش م ...

آره منم این حرفارو گذاشتم سر کوته فکری و سادگیش ولی خب همین دختر خالم دو سه تا خواهر داره که معلمن و با معلم ازدواج کردن میخواد دخترشم مثل اونا باشه و از همین خواهراش خط میگیره فکر میکنه الانم مثل زمان اوناست که با حقوق دو سال معلمی بشه صاحب خونه و ماشین و... شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم دمت گرم که انقد شجاع بودی خواستگاری کردی ازش!

خیلی مردی 

به عنوان خواهر بزرگتر بهت میگم کسی که بخوادت باید برا خودت بخواد نه کار و شغلت

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

آره منم این حرفارو گذاشتم سر کوته فکری و سادگیش ولی خب همین دختر خالم دو سه تا خواهر داره که معلمن و ...

آره واقعا فکرش جالبه خونه بخره جهیزیه بخره ماشین بخره ...

با یه ماه حقوقش یه چرخ گوشت میتونه بخره فقط

حالا ببینه اصلا قبول میشه 

معلومه ازون خانواده هایی که خیلی ناز میکنن برا خاستگار

نمیدونم ماجرایی که تعریف کردی رو مثل یه ترازو بدوندو طرفش رو مقایسه کن یک طرفش میشه شدت دوست داشتنت ...

بسیار زیبا گفتی ممنونم ازت دیگه واسه بدست آوردن چیزی زور بیخودی نمیزنم بنظرم عشق و رسیدن مثل  قرار گذاشتن میمونه پسر باید واس ورسیدن قدم برداره و دخترم همینطور اگه یه نفر مشتاق نباشه واسه زودتر رسیدن به اون نقطه یا کوتاهی کنه  اون عشق یکطرفست بدبخت اونی که شدت عشقش بیشتره

عجب دخترخاله ای داری

از اون آدمهایی که جاه و مقام براش مهمه

اما آیا برای دخترم مهمه؟؟؟

اگه باشه به مشکل برمی‌خوری...

حتی نباشه م با این خونواده ای که داره یکم بدست آوردنش سخته

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

هزار بار ابن تایپیکو زدی خسته نشدی 🤕

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اگه دختره رو دوست داری بیخیال این حرفا بشو 

هر پدر و مادری برای بچه اش بهترین رو میخاد 

فردا خود شما دختر دار بشی هم همین موارد رو در نظر میگیری 

اینکه اینقدر به زندگی و آینده دخترش اهمیت میده نقطه ی عطفشه

شمام انشالله موفق باشی و بهترین ها برات رقم بخوره 

گذشته مال گذشته است فراموشش کن 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

تو فامیل دقیقا این مورد رو بیست و پنج سال پیش داشتیم اول گفتن نه و پسره یه ارگان خیلی بالا  استخدام شد و میخواست یا دختر عموش ازدواج کنه مادر دختره فهمید رفت به مادر پسره گفت دخترم کلی خواستگار داره برا پسر تو نگهش داشتم و این دختر عموش رو ول کرد و اومد دنبال عشق اول همه چی اوکی بود هر ماه با هواپیما دختره می‌فرستاد مسافرت و کلی طلا و غیره چند سال گذشت یه پسر داشتند پسره به خاطر اینکه خانومش مدام می اومد خونه مادرش شهرستان و یه ماه یه ماه می موند و مدام با دوستاش در سفر بود معتاد شد مادر دختره تا فهمید دخترش رو برگردوند و هیچ تلاشی برا حفظ زندگی اونا نکرد پسره معتاد تریاک بود زنش که برگشت اونم کارشون ول کرد و معتاد مواد سنتی شد همه چیزش قبلش به نام دختره بود فروخت و به همه گفت داده مواد هواسش نیست  و بعد دختره الان با یه خر پول ازدواج کرده و پسره کارتن خواب  اگه دختره قدرت تصمیم گیری داره و به حرف مادرش گوش نمیده خوبه و گر نه تو زندگی مادرش برات تصمیم میگیره

آره واقعا فکرش جالبه خونه بخره جهیزیه بخره ماشین بخره ...با یه ماه حقوقش یه چرخ گوشت میتونه بخره فقط ...

چی بگم بنظر شما این درسته .

دخترش قبلا یه خواستگار داشته بعد توی خواستگاری به مادرم گفته بود که آره ما حتی فلانی هم خواستگار دخترم بوده حالا خدارو خوش نمیاد ولی من کجا و اون کجا نمیدونم واقعا منو خیلی ریز دیدن یا که چی اصلا اینا به کنار آدم توی خواستگاری اسمی از خواستگار قبلی بیاره درسته بخدا من خودم یه دختر پولداری بهم ابراز علاقه کرد دختره به قدری پدرش پول داشت که همه جوره حمایتم میکرد ولی نخواستم یک که دلم گیر این بود دو اینکه گفتم پول ارزش نداره که بخوام عشق رو باهاش طاق بزنم و بشم داماد سر خونه ولی من چی فکر میکردم و این ها چه فکری

هزار بار ابن تایپیکو زدی خسته نشدی 🤕

میبینی که خسته نیستم نظر نده اگه واست تکراریه شاید یه بنده خدایی دید و راه خوبی جلو رام گذاشت البته قبلش باید از تو اجازه بگیرم

تو فامیل دقیقا این مورد رو بیست و پنج سال پیش داشتیم اول گفتن نه و پسره یه ارگان خیلی بالا استخدام ...

بله واقعا این رو یه روز به دختره میگم که اگه خودت قدرت تصمیم گیری داری یا علی ولی اگه میخوایی توی زندگی همش مورد تایید مادرت اینا باشی علی یارت

تو فامیل دقیقا این مورد رو بیست و پنج سال پیش داشتیم اول گفتن نه و پسره یه ارگان خیلی بالا استخدام ...

وای عجب خود خواه هایی بودن پسره هم خر بوده چون افتاد توی اعتیاد