2777
2789
عنوان

من بعنوان برادر کوچیکتون به مشاورتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 54 پست

خواهرانه بگم این احوال پرسی مادرشو کلا در نظر نگیر خودت یه جوری با دختره حرف بزن اگه اکی بود برو خواستگاری چون اگه اون بخوادت راحت‌تر میشه کارت مادرشم مخالفت کنه احتمالا دخترش بتونه راضیش کنه غرور ای چیزا کامل کنار بزار برو با دختره حرف بزن که اگه نخواستت بازم نری خونشون مادرش حرف بارتون کنه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اول اینکه چرا وقتی کاری قطعی نشده رو به گوش همه میرسونی نتیجش میشه همون که قبول نشدی.هیچ‌کار تا قطعی ...

میخواد کنکور بده ولی خب من نگفتم به کسی مادرم به یک نفر گفته و اونم به گوش اون سونده ولی خب جوری رفتار میکنن که من ندونم چون منم سر این موضوع و دهن لقی با خونوادم بحث دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو بگم که توی دوران استخدام نباید بین دوست و آشنا کاری که قطعی نشده و پخش میکردین 

تا کاری قطعی نشده هیچی نگید 

تنگ نظری و حرف مردم میتونه سرنوشت آدم و تغییر بده 

ان شاالله که کارتون درست شه به زودی و ازدواج کنید 

فقط تا قطعی نشد دیگه خاستگاری نکنید 

من جای شما بودم دور این ازدواج و خط میکشیدم 

وقتی یک ادم انقدر منفعت طلب و با توجه به شرایط و منافعش مثل افتاب پرست تغییر میکنه هم کاسه شدن با این ادم ها ظلم کردن به خودتونه

از همه مهم تر وقتی یکی ادم و تا این حد له میکنند که سال ها شما نتونستی حرفهاشو فراموش کنی و یه دل چرکی بودنی ته دلتون گذاشته شما هیچوقت حتی اگر فراموش هم کنید چه برخوردی باهاتون شده صد درصد نمی تونی ببخشیدشون تازه بعد ازدواج کوچیک ترین حرفها پر رنگ میشه کوچیک ترین حس تنفر یهو تبدیل میشه به بیزاری 

اون وقت اون دختر شما میزارید بین دو لبه پرتگاه بین شما و مادرش می مونه 

متاسفانه زندگی تون زندگی نمیشه

چن سال صبر کن کار کن پول دربیار‌و چنتا آدم بیشتر ببین اولا با روی باز و سر بالا میری خواستگاری دوما شاید یکی بهتر پیدا کردی که تورو بخاطر خودت بخواد نه موقعیت اجتماعیت

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

به نظرم حرفا رو نشنیده بگیر، دلت پیشش گیره، اگه به این فکر کنی که آره غرورم شکسته و ... بعد سالها حسرتش رو دلت میمونه که کاش پافشاری میکردم. 

اینم در نظر بگیر حرفای دختر خاله ت درسته تند بوده و حق نداشته توهین کنه ولی خب با این وضعیت اقتصادی باید حق بدی که والدین به فکر یه دامادی هستن که دخترشون تو یه حداقل رفته نسبی باشه نه که همش دلشوره ی وضع مالی دخترشون رو هم داشته باشن.

پس برو حتما پیگیر استخدام شو و ایشالا که استخدام شدی پاپیش بزار و سریع خواستگاری کن. 

(از اونور هم یه واسطه به گوششون برسونه که داری استخدام میشی و کابینت هم شغل دومته و میخوای بعد استخدام بری خواستگاری)

میخواد کنکور بده ولی خب من نگفتم به کسی مادرم به یک نفر گفته و اونم به گوش اون سونده ولی خب جوری رفت ...

مادره خیلی داره پز دخترش و میده در حالی که تازه میخواد کنکور بده معلوم نیست قبول شه 

تو خیالات خودش معلمی دخترش و ازدواجش با همکار معلم هم دیده 

ببخشیدا ولی دختر خالت چقدر زن کوته فکریه 

شما ان شاالله استخدام شید خیلی شرایطتون بالاتر از اونام هست 

نگران نباش ان شاالله درست میشه 

خواهرانه بگم این احوال پرسی مادرشو کلا در نظر نگیر خودت یه جوری با دختره حرف بزن اگه اکی بود برو خوا ...

آخه میدونی آجی آدمی نیستم که بخوام از خودم تعریف کنم ولی خب دخترایی بودن با شرایط بهتر که حتی اونام بهم درخواست دوستی دادن و قبول نکردم راستش من اگه کارم جور شه خیلی دخترای زیادی با شرایط بهتر قبول میکنن سختمه انقد خودم رو کوچیک کنم ولی اینو مطمعنم اگه جور بشه کارم مادرش میاد و ازم چه بسا معذرت خواهی هم بکنه ولی وقتی فکر میکنم اگه بر فرض کارم جور نمیشد مادرش منو حساب نمیکرد این اذیت میکنه 

من جات بودم با مشورت مادرم میرفتم دیدن خود دختره ببینم اونم دلش با منه یا نه 

مامانشو ول کن مامانش کیلو چنده

تو میخوای با دختره زندگی کنی 

اگه دلش بود که مامانشو بیخیال برو جلو بگیرش

اگه دلش نبود و هی مِن مِن کرد که از کیلومتری شونم رد نمیشدم 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

شما با خود دختر خانم حرف زدین؟ نظرش مثبته؟به نظرم اگه واقعا شمارو بخاد میتونه خانواده ش رو راضی کنه. واینکه مادرش این حرفا رو زده به نظرم فقط خواسته یه جورایی بها بده به دخترش.که بله موقعیت بهتری میتونه داشته باشه دختر من. ولی شما فعلا دست نگه دارین تا زمانی که کارتون قطعی میشه تا اونموقع هم خودتو بشینید خوب فکر کنید و بسنجید که واقعا به صلاحتونه این ازدواح

شوهر من همیشه میگه مرد باید دست پر بره خواستگاری.

خانواده دختر حق دارن بخاطر مادیات پسر رو رد کنن.چون واقعا پوله ک آرامش و آسایش میاره تو زندگی.

یه کم داراییتو بیشتر کن ک وقتی میری خواستگاری حرفی واسه گفتن داشته باشی حالا چه این خانم چه هرکی دیگه.

بعدم ایشون هنوز دانشگاه نرفته.یه کم صبر کن بره دانشگاه بعد برو خواستگاری

خدایا شکرت
آخه میدونی آجی آدمی نیستم که بخوام از خودم تعریف کنم ولی خب دخترایی بودن با شرایط بهتر که حتی اونام ...

این تفکرات بریز دور کار با مادرش نداشته باش بعدم تو هزارتا خاطر خواه داشته باشی با بهترین دختر هم ازدواج کنی بازم حسرت ای دختر تو دلت هست واسه این میگم با خودش حرف بزن که حتی اگه نه شنیدی فردا واست حسرت نشه بگی ای کاش با خودش حرف میزدم و هزارتا ای کاش دیگه اینو میگم چون جنس شما رو تقریبا میشناسم بعضیاتون عاشق هم بشین نمیرین با دختره حرف بزنین اگه واقعا دلت گیره برا دلت قدم بردار اگه نه شنیدی با خیال راحت میتونی بری دنبال زندگیت 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

شوهر من همیشه میگه مرد باید دست پر بره خواستگاری.خانواده دختر حق دارن بخاطر مادیات پسر رو رد کنن.چون ...

بله درسته ولی خب چون دختر خالم بود و من ازش انتظار دیگه ای داشتم حتی از غریبه ای هم با هام بد تر رفتار کرد