2777
2789
عنوان

من بعنوان برادر کوچیکتون به مشاورتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 54 پست

بالاخره اونام حق داشتن 

تو این زمونه و گرونی باید آدم یه درآمدی داشته باشه

حالا اینایی که اینجا جو گیر شدن و میگن باید به خاطر خودت تو رو بخوان.همون دختر خاله ات تاپیک میزد شاگرد ام دی اف کار اومده خواستگاری دخترم میگفتن دخترت رو بدبخت نکن

نده بهش😴😴😴😴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم بنظر شما این درسته .دخترش قبلا یه خواستگار داشته بعد توی خواستگاری به مادرم گفته بود که آره م ...

کلا مشخص دختر خالت زن ظاهر بین و پولکیه 

قضیه خواستگارم گه گفته میخواسته پیش مامانت فیس خواستگارا دخترش و بده 

عادیه بین بعضی زنا 

بالاخره اونام حق داشتن تو این زمونه و گرونی باید آدم یه درآمدی داشته باشهحالا اینایی که اینجا جو گیر ...

بله حرف شمارم قبول دارم من گفتم که حق میدم ولی یه جور جوابم کرد که پلای پشت سر خودش و خودم رو شکست هر چند میدونم که رودار تر از این حرفاست اون 

میبینی که خسته نیستم نظر نده اگه واست تکراریه شاید یه بنده خدایی دید و راه خوبی جلو رام گذاشت البته ...

تایپیک گذاشتی ازادم نظرمو بگم 😒

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

باش هم وقت خودتو بگیر هم من

با این اخلاقت حتما زنت میشع خدافظ

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

نه بخدا این سری اگه مقاومت کنن دیگه واسم تموم میشه

نگران نباش...توکل بر خدا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀