2777
2789
عنوان

خجالتی بودن و اضطراب اجتماعی 😔

214 بازدید | 23 پست

من خیلی خجالتیم و اضطراب اجتماعی دارم در حدی که وضعیت خودمو بهتون بگم میگین چته چرا اینقدر وضعت خرابه

کسی هس مثل من خجالتی باشه و اظطراب اجتماعی داشته باشه؟؟ اونایی که قبلن داشتن و الان خوبن بگن چیکار کردن بهتر شدن؟؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

هیچی عزیزم از جلو آینه با خودت تمرین کن. که با مردمم بتونی رابطه برقرار کنی. بعدم سلیطه باش. سلیطه. از خجالت و اضطراب بهت جایزه نمیدن. تازه میگن دختره آداب اجتماعی بلد نیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم

آدم گریزم 🤣

یبار رفتم سرکار با کلی استرس یکم واسم عادی شد و از اون حالت در اومدم 

الان از اون کار اومدم بیرون و دنبال یه کار دیگم 

ولی باز مثل قبل شدم خجالت میکشم برم تو اجتماع ☹️خیلی بده خیلیییی

باید تمرین کنی تا درست بشه

از سوپری رفتن شروع کن و سعی کن ارتباط بگیری، حتی فقط یه قیمت بپرسی

ادم برا هرچیزی تمرین کنه و مداومت داشته باشه توی انجام دادنش ماهر میشه

تو الان برای اضطراب داشتن مهارت پیدا کردی

کارایی انجام بده و تمرین کن که توی اونا ماهر بشی و دیگه این اضطرابه کمرنگ بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
هیچی عزیزم از جلو آینه با خودت تمرین کن. که با مردمم بتونی رابطه برقرار کنی. بعدم سلیطه باش. سلیطه. ...

نمیتونم سلیطه باشم

سلیطه ها اعتماد ب نقس بالایی دارن من ندارم

در کل ممنونم❤❤

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
من خودم رفتم دانشگاه و سرکار رفتم رفته رفته خیلی بهتر شدم.

دیگه بعضی مواقع مثل قبل بهت نمیاد؟

منم مثل تو خجالتی ولی یهو پر رو میشماضطراب اجتماعی دارم شدید یعنی تو ی جمع شلوغ نمیتونم برم میترسم و ...

دقیقاااا

منم😔خیلی بده

منم اینجوریمآدم گریزم 🤣یبار رفتم سرکار با کلی استرس یکم واسم عادی شد و از اون حالت در اومدم الان از ...

هعی فک کنم ژنتیکمون اینه و نمیتونیم تغییر ماندگار کنیم😔

باید تمرین کنی تا درست بشهاز سوپری رفتن شروع کن و سعی کن ارتباط بگیری، حتی فقط یه قیمت بپرسیادم برا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤