2777
2789
عنوان

نظرتون راجب تک عروس بودن

113 بازدید | 22 پست

همسرم تک پسره 

جاری ندارم😃🤲🏼 از  دغدغه های من و جاری محروم شدم

در کل چه خوبی و بدیای داره؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک عروسم خوبه

از یه طرف یه سری مسئولیت ها فقط به عهده ماست و انتظارات زیادی میره

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

خیلی عالی بیشتر قدرتو می‌دونن نازتو میکشن هزار قدم جلوتر از کسانی هستی که جاری دارند

😂😐دلم میخاست جاری داشتن و تجربه کنم

نمی‌دونم اخه بعضی عروسا فک میکنن ازدواج با مرد یعنی صاحب همه چیز خانواده شوهر شدن 🤷🏻‍♀️اگه از این لحاظ نباشه خب چون جاری های ایرانی باهم کنار نمیان و رقابت دارن به نظرم یکم اعصابت راحت تره فقط همین

⁦→⁠_⁠→⁩

همه مسئولیت ها میفته گردنت از دکتر تا شام مهمونیبازم به نظرم بهتر از داشتن جاری

اره خیلیا میگن مسئولیت به گردنم زیاده

من جاری دارم ولی انگار ندارم اینقدر بی اهمیتن😂

مامان منم جاری داره 3 تا

ولی نه رقابتی دارن نه جنجالی خیلی عادی زندگی میکنن

خیلی عالی بیشتر قدرتو می‌دونن نازتو میکشن هزار قدم جلوتر از کسانی هستی که جاری دارند

دوست من تک عروس بود مادرشوهرش بیچارش کرد عروسیش جلو مهمونا دعوا راه انداخت ابروش برد هرجا مینشست میگف برای پسرم آرزوها داشتم پسرم حیف شد حالا پسرش انگار چی بود