2777
2789

هزار بار دوستاش توی کوچه اذیتش کردن،مسخرش کردن،چمیدونم بهش گفتن کوتوله داداشم کلاس پنجمه  قدش کوتاهه یکم ولی از لحاظ چهره واقعا خوشگله و بانمک 

کسی خونه نبود رفت فوتبال با بچه ها اومد خونه گریه اش گرفت گفت بچه ها بهم گفتن کوتوله آب ریختن روم تف کردن منم هیچی نگفتم🤦🏻‍♀️

منم عصبی شدم گفتم بیا بریم پایین گفت نمیام گفتم بیا جرعت داشته باش چرا میترسی تو پسری باید انقدر ضعیف نباشی وقتی رفتیم تو هم بهشون بگو حق ندارین به من بی احترامی کنید 

رفتیم پایین گفتم یکبار دیگه بفهمم بی احترامی کردین بهش من میدونم و شما آخه بچه انقدر بی تربیت!یهو یکیشون به یکی دیگه آروم گفت این دیگه چ سگیه😶گفتم یبار دیگه تکرار کن گفت هیچی نگفتم گفتم معلوم میشه چیزی گفتی یا ن و داداشمم آوردم خونه گفتم حق نداری بری و یهو گفت آجی مهربونی هستی دعواشون کردی🫠

اشتباه کردم بهش بزور گفتم این حرفو بزن که روشون کم بشه؟

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نذار بره تو کوچه با همچین ادمای با خانواده ای هم بازی بشه...

مامانم بیشتر وقتا نمیذاره،خودش چون اینجا تنهاست و شهر غریبیم فقط برای فوتبال اصرار میکنه برم 

امروز گفتم بری با من طرفی

دعوا دخترونه که نیست 😂

باید مردونه فحش بده 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

نه خوب گفتی بزار یاد بگیره چقد بچه ها بی رحمن

چون بچه مظلومیه و دلسوزه سواستفاده میکنن 

یکی از دوستاش ک بهترین و صمیمی ترینشون میشه هر روز خدا تا ۱۰ شب اینجاست با دستگاه بازی میکنن 

یکبار به داداشم گفت بیا خونمون بازی کنیم با اسباب بازیام خداشاهده ۵ دقیقه نشد برگشت گفتیم چی شد؟گفت بهم گفته مامانم اجازه نمیده نیا دیگه از اون موقع بهش گفتم باید حتما بگی تو هم مامانم اجازه نمیده

مامانم بیشتر وقتا نمیذاره،خودش چون اینجا تنهاست و شهر غریبیم فقط برای فوتبال اصرار میکنه برم امروز گ ...

ببریدش کلاس والیبال بسکتبال... برا قدش هم خوبه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
والا میخواستم فحش ناموسی هم بدم جلو خودمو گرفتم😂😂

مثلاً باید می‌گفتی این کوتوله س یا شلوارت 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بفرستش والیبال و بسکتبال بلند میشه در حقش این کارو کن حتما

خیلیییی خوشگله هر کی میبینه میگه ولی قد کوتاهه البته اونقدرا هم نه زیر نظر پزشکه🫠

مامانم و پدربزرگ مادریم قدشون کوتاهه