2777
2789
عنوان

درمان ارتودنسی با دو میلیون

97 بازدید | 13 پست

سلام ما توی دانشکده دندانپزشکی ازاد تهران با هزینه تقریبی ۲ میلیون برای بچه های ۹ تا۱۲ سال پلاک ارتودنسی میسازیم تا از درمانای جراحی ارتودنسی توی بزرگسالی پیشگیری کنیم.اگه کودک کسی شرایطتشو داره میتونه خصوصی شمارشو بزاره که باهاش تماس بگیریم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر من نیاز داره ۱۱ سالشه اما دندانپزشکی که چند ساله کارش اینه بردیم گفت الان بی فایده است بای ...

اگه وقت دارید میتونیم هماهنگ کنیم ی روز بیاید دانشکده که اساتید ماهم معاینه کنن.ممکنه با یدونه پلاک ساده متحرک توی همین دوران از ارتونسی ثابت و جراحی تو بزرگسالی جلوگیری کنید.

اگه وقت دارید میتونیم هماهنگ کنیم ی روز بیاید دانشکده که اساتید ماهم معاینه کنن.ممکنه با یدونه پلاک ...

واقعیتش همدانم ...اما اینجا گفت نیاز به پلاک نداره و همون اورتودنسی میخواد ...اگر میشد برای دوسه سال آینده اونحا نوبت بگیرم برای اورتودنسی بیارم خوب بود .

اینجا هم قصد داشتم ببرم دانشکده دندان همدان میگن اورتودنسی برای چهارپنج سال بعد نوبت میدن خیلی توی نوبت دارن اما قیمتشون از آزاد خیلی بهتره

خدایی کارشون خوبه دانشکده دندان؟؟

واقعیتش همدانم ...اما اینجا گفت نیاز به پلاک نداره و همون اورتودنسی میخواد ...اگر میشد برای دوسه سال ...

بله چون زیر نظر اساتید انجام میشه کارشون خوبه. اساتید دانشکده ما که واقعا خیلی سختگیر و دقیق هستند.

میگم ببخشید ارتوسرجری و جراحی فک زیر دست دانشجویان انجام بدم هم ممکنه فکمو خراب کنن؟؟؟ کلاس دویم لبخ ...

ببینید مشکلی که توی دانشکده ها وجود داره فقط اینه که تایم زیادی باید بزارید براش. مثلا ممکنه یه جلسه فقط تشکیل پرونده بدن یا نوبت دهی شون دیر باشه ولی در کل همه ی دانشجوهاا زیر نظر اساتید کار میکنن.برای شمارو که دانشجویان تخصص انجام میدن.به جای یه دکتر ، کارتون زیر نظر چندتا دکتر انجام میشه و این خیلی ام براتون بهتره

اگه وقت دارید میتونیم هماهنگ کنیم ی روز بیاید دانشکده که اساتید ماهم معاینه کنن.ممکنه با یدونه پلاک ...

پسر من ۸ سالشه

نمیتونه بیاد ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
پسر من ۸ سالشهنمیتونه بیاد ؟

۸ سال یه کم زوده.ممکنه بگن فالواپ شه ولی اگه تایم داشتین میتونید یه روز بیارید برای معاینه . که دقیقا مشخص شه چه زمانی کارای ارتودنسی شو انجام بدین براش بهتره

ببینید مشکلی که توی دانشکده ها وجود داره فقط اینه که تایم زیادی باید بزارید براش. مثلا ممکنه یه جلسه ...

اها مرسی گلم

ببخشید عکس دو تا فکمو براتون بفرستم؟؟؟ ارتوسرجری و جراحی فک دوست دارم همشو امسال کنم فاصله ی دو فکم زیاد غذا خوب نمیتونم بجوم و اینکه شبا با دهن باز میخوابم و فقط از دهن نفس میکشم و تو بلع غذا راحت نیستم