2777
2789
عنوان

شوهرم از باردارم خوشحال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 68 پست
اره خیلی زیاد خوبیم با هم ولی اصن بچه ی غریبه ها رو هم بدش میاد من بگیرم

بابا بذار دنیا بیاد ببین چحوری دلشو میبره .بچه غریبه با بچه خوده ادم فرق داره

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اونبار بهشون گفتم گفتم ک مگ وارث برای تاج و تخت میخواین هی پسر پسر هر چی شد سالم باشه😂ولی استرسشو د ...

استرس نداشته باش گلک

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نداشته باش گلک

گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

امیدوارماصلا در این حد بچه دوس نداره ک حتی نمیگه دختر دوس دارم یا پسر از دوتاش بدش میاد😂😂😂خونواده ...

هرکی اینو گف بگو جنسیتش دست من نیس ایشالله فقط سالم باشه و عاقبت بخیر جنسیتش مهم نیس خودتو اذیت نکنن 

باور کن داداش من سر بچه ی دوم خیلی خیلی با زنش دعوا میکرد که نمیخایم اما الان جونشم واسش میده ساعتها با وجود خستگی میشینه باهاش بازی میکنه که فقط یه کوچولو براش بخنده و ذوق کنه حالا بزار بیاد ببین چطور عاشقش میشه جوریکه خودت حسودیت میشه 

اگر عاقل باشه کم کم به وجود بچه و پدر شدن عادت میکنه و بالاخره میپذیره که مسئولیت نینی دار شدن رو دا ...

خیلی شوهرم مسئولیت پذیری واقعا مرد خوبیه ولی قبلنم گفته بود می‌گفت میترسم نتونم نیاز بچه رو رفع کنم باید به ی ثبات مالی برسم 

راستم میگه ولی میگم ک اصلا برنامه ریزی شده نبود ما چند سال روش جلوگیریمون همین بود الان یهو گرفت باردار شدم

هرکی اینو گف بگو جنسیتش دست من نیس ایشالله فقط سالم باشه و عاقبت بخیر جنسیتش مهم نیس خودتو اذیت نکنن ...

من حاضرم حسودیم شه ولی عاشق بچه بشه😂😂😂نه واقعا جنسیت ک دست من نیست فقط میگم سالم باشه کافیه اصلا مهم نیست ک اونا دوسش داشته باشن یا نداشته باشن

خیلی شوهرم مسئولیت پذیری واقعا مرد خوبیه ولی قبلنم گفته بود می‌گفت میترسم نتونم نیاز بچه رو رفع کنم ...

بهش بگو که اولین نیاز های بچه نیاز های عاطفی و احساس حمایت و عشق از طرف پدر مادره

مخصوصا اگر دختر باشه احساس امنیت از طرف پدرش خیلی مهمه

پس قبل از نیاز های مادی به فکر نیاز های عاطفی باشه

برای نیاز های مادی هم خدا بزرگه بالاخره کم و بیش میگذره

توکل کنید به خدا

بابا بذار دنیا بیاد ببین چحوری دلشو میبره .بچه غریبه با بچه خوده ادم فرق داره

هی میگم خدایا مهرشو بنداز ب دل شوهرم عاشقش بشه

شوهرم با من خوبه اگر نینیمونم دوس داشته باشه دیگه خوب میشه

ولی میدونم اصلا از این آدمایی نیست ک اذیت کنه یا از زیر بار مسئولیتش در بره