2777
2789
عنوان

شوهرم از باردارم خوشحال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 68 پست
عزیزدلم واقعا بچه خودش فرق داره تا میتونی این حسارو از خودت دور کن و از بارداری لذت ببر

امیدوارم

اصلا در این حد بچه دوس نداره ک حتی نمیگه دختر دوس دارم یا پسر از دوتاش بدش میاد😂😂😂خونواده شوهرم پسر دوس دارم هی میگن پسر میخوایم

از این ورم من استرس دارم ک پسر نشه چیکار کنم

خب چیکار کنه الان گلم اینجوری نگو پیش اومده دیگه برای امضات دعا کردم انشالله خونه یی که ارزوشو داری ...

فداتشم مرسی ایشالله شماهم ب آرزوی قلبیت برسی

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا مردا تو دوران بارداری، به جای ذوق، بیشتر نگران مسائل مالی و مسئولیتا میشن. ممکنه عشقش به بچه‌تون وقتی به دنیا بیاد شکوفا شه، الان فقط نمیدونه یا ترسیده. تو آرامش خودتو حفظ کن، بهش زمان بده، و باهاش آروم و صادق حرف بزن

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

سقط کن عزیزم دوست من با اصرار از همسرش باردار شد همسرش از بچه متنفرررر بود دوسال رو مخش کار کرد اخرم گفت باشه ولی توقع هیچ کمکی از من نداشته باش من نهایت خرجشو میدم دخترش الان 4 سالشه میگه یکبارم همسرم بقلش نکرده میره سمتش با اکراه جوابشو میده و تمموم بارداریو نوزاردی بچه دست تنها بود

حیوان مورد علاقم: اکسم

ببین الان شما نباید عذاب وجدان داشته باشی اون آدم اگر بچه نمی‌خواست باید از روش‌های پیشگیری از باردا ...

جلوگیریمون طبیعی بود چند سال همین بود روشمون اصلا معلوم نیست چی شده ک اینطوری شد باردار شدم😂هی میگم انگاری قسمت بوده

امیدوارماصلا در این حد بچه دوس نداره ک حتی نمیگه دختر دوس دارم یا پسر از دوتاش بدش میاد😂😂😂خونواده ...

پسرنشه چیکارکنی این سوالت خیلی مسخره بود واقعا.

بچه هرچی باشه برامادر پدر عزیزه گور بابای حرف بقیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فداتشم مرسی ایشالله شماهم ب آرزوی قلبیت برسی

قربونت برم گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیلی وقتا مردا تو دوران بارداری، به جای ذوق، بیشتر نگران مسائل مالی و مسئولیتا میشن. ممکنه عشقش به ب ...

اره شوهرم خیلی نگران مسائل مالیه ولی بنظرم سنمون برای بچه دار شدن خوبه

نشون میدم عکس سیسمونی نشون میدم از قیافش مشخصه بخاطر من لبخند میزنه و اینا بعد اینکه خیلی نشونش میدم ...

اگر عاقل باشه کم کم به وجود بچه و پدر شدن عادت میکنه و بالاخره میپذیره که مسئولیت نینی دار شدن رو داره 

و ایشالا که مهر نینی به دلش میوفته و همونطوری که مامان نینی رو دوست داره،خود نینی هم دوست داشته باشه

قطعا خوشحال میشه که شما مادر بچه‌اش هستید

پسرنشه چیکارکنی این سوالت خیلی مسخره بود واقعا.بچه هرچی باشه برامادر پدر عزیزه گور بابای حرف بقیه

اونبار بهشون گفتم گفتم ک مگ وارث برای تاج و تخت میخواین هی پسر پسر هر چی شد سالم باشه😂ولی استرسشو دازم