2777
2789
عنوان

نمیدونین همکلاسیام دوستام چه شوهرایی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 35 پست
منم 16 سالگی یه ازدواج معمولی کردم بعدا درس خوندم و تو یه رشته انسانی دکتری گرفتم اما دوستای من هم ...

خب نمیشع شمام مسافرتای داخلی برین و حتی با چیزای کوچیک برای خودتون دلخوشی بسازید؟

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیشع شمام مسافرتای داخلی برین و حتی با چیزای کوچیک برای خودتون دلخوشی بسازید؟

مسافرت داخلی دوست ندارم، الان هم پسرم و فرستادم اروپا برای ادامه تحصیل، هر چی داریم یورو میفرستیم براش. عملا پولی برامون نمیمونه، دیگه اینم سرنوشت من بود، خانواده خیلی مهمه، که من خوبشو نداشتم، اما دارم سعی میکنم خودم برای بچه ام کم نزارم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

مسافرت داخلی دوست ندارم، الان هم پسرم و فرستادم اروپا برای ادامه تحصیل، هر چی داریم یورو میفرستیم بر ...

هیچکی از زندگی هیچکی خبر ندارع و اگ هم داشتع باشع حق قضاوت ندارع، این قانون رو گفتم تا بدونی هیچ تصور و داوری توی ذهنم ندارم.. فقط میگم بعصی وقتا بعضی چیزا از دایرع تقدیر ماست، باید سعی و تمرین کنیم از اونی ک داریم بهترین  بهرع و لذت ببریم، زندگی سادست دوست خوبم🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
هیچکی از زندگی هیچکی خبر ندارع و اگ هم داشتع باشع حق قضاوت ندارع، این قانون رو گفتم تا بدونی هیچ تصو ...

قبول دارم ممنونم🌹🙏

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.