2777
2789
عنوان

شوهرم از باردارم خوشحال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 68 پست
من حاضرم حسودیم شه ولی عاشق بچه بشه😂😂😂نه واقعا جنسیت ک دست من نیست فقط میگم سالم باشه کافیه اصلا ...

میشه نگران نباش الکیم به خودت استرس نده بخاطر فکر و حرف اینو و اون از بارداریت لذت ببر و خوش باش تا بچتم سرحال بشه چون حال مادر به بچه ام منتقل میشه

بهش بگو که اولین نیاز های بچه نیاز های عاطفی و احساس حمایت و عشق از طرف پدر مادرهمخصوصا اگر دختر باش ...

همینو باید بهش بگم چقدر قشنگ گفتی واقعا همینه

من اگر تو زندگیم بالا و پایینی داشته باشم بخاطر عشق همسرم با عشق زندگی میکنم بچه هم همینه مهم اینه پدرش و مادرش چطور رفتار کنند باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه نگران نباش الکیم به خودت استرس نده بخاطر فکر و حرف اینو و اون از بارداریت لذت ببر و خوش باش تا ...

دعا کن بچم خوشگل و سالم باشه و عزیز بشه برا هممون 

من عاشققق بچم خیلی دوست دارم خیلی صبورم برا بچه ولی چون سنم کمه همش نگاهم رو دهن بقیس ببینم اونا چی میگن بخاطر همینه انقد مضطربم

همینو باید بهش بگم چقدر قشنگ گفتی واقعا همینهمن اگر تو زندگیم بالا و پایینی داشته باشم بخاطر عشق همس ...

اره واقعا من الان که ۲۰ سالمع و دارم بیشتر با مردم و اجتماع برخورد میکنم میبفهمم که همه چیز از پدر و مادر شروع میشه و فکر میکنم که برای یه دختر هیچ چیز مهم تر از حمایت و احساس امنیت از طرف پدرش نیست

هرچقدر که یه دختر از طرف پدرش بیشتر حمایت روحی بشه و احساس امنیت و اعتماد کنه بعدا کمتر توی رابطه با پسرا ضربه میبینه

اره واقعا من الان که ۲۰ سالمع و دارم بیشتر با مردم و اجتماع برخورد میکنم میبفهمم که همه چیز از پدر و ...

منم خودم بابام خیلی دوستم داره خیلی دوسش دارم ولی اینطوری ک باید رابطمون خوب نیست به هر حال نظرات و سلایقمون فرق می‌کنه و واقعا من شوهرم رو برای تربیت بچه خیلیییی میپسندم واقعا شوهرم از نظر من ی مرد کامله و ی پدر خیلی خوب

منم خودم بابام خیلی دوستم داره خیلی دوسش دارم ولی اینطوری ک باید رابطمون خوب نیست به هر حال نظرات و ...

پس خوش به حال نینی با این پدر فهمیده‌اش

حالا برعکس من بابام هیچوقت بهم احساس امنیت و ارامش نداد و کلی برام خلا درست کرد

بخاطر همین خیللییی برام مهمه که همسر ایندم بتونه اونقدری عاقل و فهمیده باشه که برای بچه‌اش امنیت ایجاد کنه

عزیزم انشاالله که بهترین ها براتون پیش بیاد و یه نینی سالم و خوشگل و گردلی بیاد تو بغلتون

مطمئنم همسرتون هم کم کم خودشو با نینی وفق میده