2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 183 پست
من الان چند باره دارم میپرسم خلا در چی داری نمیگی. میگم چی میخوای نمیگی. خودت هنوز نمیدونی مشکلت چیه ...

ندیدم پیامتو

من یکی می‌خوام مرد باشه مرد واقعی که بشه بهش تکیه کرد کسی که غیرت داشته باشه فرق زن و مرد بدونه منو بشناسه یعنی بفهمتم جدا از اینا به دلم هم بشینه ،و وابسته به خانواده نباشه خاله زنک نباشه 

حست القای پوچه.چوم هیچ دلیلی واسش نداری. خودتم نمیدونی چی میخوای.با این احساسات بی مبنا بری جلو، با هیچ مردی نمیتونب زندگی کنی.چون آدما مجموعه ای از مثبت و منفین و کسی که خودش هنوز خودش رو نمیشناسه و نمیدونه چی میخواد، الکی میندازه گردن طرف مقابلش.مشکل از خودته عزیزم.چیزایی که میخوای رو روی کاغذ بنویس تا خودت رو اول بشناسی بعد دنبال تقاضا از همسرت بری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بهم گفت برو منم گفتم برو در خواست طلاق بدهاگه من درخواست بوم واسه مهریه به مشکل میخورم باید اون ...

کاش اونم به من می‌گفت برو شما دیگه این حرفا هم بینتون زده شده خوب نیست هعی اما اگر میخوایش و به نظرت زندگی بعد از اون سختته درستش کن 

کاش اونم به من می‌گفت برو شما دیگه این حرفا هم بینتون زده شده خوب نیست هعی اما اگر میخوایش و به نظرت ...

دیگه برام مهم نیس چی میشه من چیزیو خراب نکردم که بخوام درستش کنم

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

اولا مرد بودن و غیرتی بودن، ۴ تا شاخصه نداره که بگی این مرده اون مرد نیست. مردی که متعهد باشه و واسه زندگیش تلاش کنه، دنبال خانومای دیگه نباشه و برای خانوادش وقت و انرژی بزاره، یعنی مرده.

در این وانفسایی که پسرا ازدواج نمی کنن چون اشاره کنن هر مدل دختری جلوشون لبیکه، پسری که ازدواج می کنه یعنی سالمه. یعنی هوسران نیست. یعنی دخترباز نیست. یعنی صبح تا شب پای گوشی مخ یکی دیگه رو بزن نیست. من ندید میگم شوهرت از بسیاری از پسرای امروزی بهتره

حست القای پوچه.چوم هیچ دلیلی واسش نداری. خودتم نمیدونی چی میخوای.با این احساسات بی مبنا بری جلو، با ...

پیامام بخون این تصمیم من یهویی نیست ۳ ساله دارم سعی میکنم نادیده بگیرم زندگی کنم اما حسرت دارم تو وجودم نمی‌دونم درک می‌کنی یا نه سر سفره عقد. نشستن یه دختر ۱۶ ساله رو که الان تو ۱۹ سالگی فهمیده چ بلایی سرش اومده من دیگه هیچ ذوقی ندارم احساسم از بین داره می‌ره تو این سن حسی که باید به طرفم داشته باشم ندارم دلیل طلاق فقط باید خیانت و کتک باشه ؟پس من چی احساسم چی بخدا اینم همینقدر دلگیره

اولا مرد بودن و غیرتی بودن، ۴ تا شاخصه نداره که بگی این مرده اون مرد نیست. مردی که متعهد باشه و واسه ...

من قبول دارم شوهرم خوبه میگم آدم من نیست نگفتم بده

بعدم پس اینایی که بعد ازدواج خیانت میکنن چین پس این دلسل نمیشه هرکس ازدواج کرد خوبه عزیزم

بعدم قرار نیست همه مردا بد باشن و فقط همسر من خوب باشه نه ؟

عجب آدمی هستی تو گذاشتی سه سال از عقدت بگذره کلی هزینه عروسی واینا بدن بعدش یادت بیوفته فقط یک بار قرار زندگی کنی اگه الان جسارت طلاق گرفتن داری اونم موقع هم می‌تونستی   فقط امیدوارم قصد مهریه گرفتن نداشته باشی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اولا ۱۶ ساله الان، یعنی ۳۰ ساله سابق.دختر پسرا بخاطر حجم زیاد اطلاعات ورودی به مغزشون همه چند سال زودتر بالغ دارن میشن. ثانیا شوهر آدم اگه خوب باشه، ۱۵ سالگیم زود نیست. به جای اینکه آدم تنها به سر کنه یا با چهار تا آدم عوضی باشه که بعد چند سال ولش کنن، با شوهرش میگرده. الان بارداری تو به مراتب از اونی که ۳۵ سالشه یا باردار نمیشه یا رحمش کار نمیکنه یا کلی مرض داره، به مراتب بهتر میشه.طرف پزشکه با ۷ ۸ تا بچه و چند تا نوه، میگه شوهرم نبود، پزشک نمی شدم! رابطه قوی، نیازمند تلاشه. خودت باید ابراز کردن رو به همسرت نشون بدی و آموزش.خودت باید گفتگو کردنت رو بهتر کنی و آموزش بدی. اگه میخوای ۱ انتقاد کنی، قبلش ۱۰ تا نقطه قوتش رو بگی.زندگی ساختنیه نازل شدنی نیست.با هر مرد دیگه ای هم بخوای زندگی کنی، کسی جای تو نمیتونه زندگی کنه.خودت باید تلاش کنی، بسازی و مهارت های خودت و شوهرت رو سال به سال بالاتر ببری

عجب آدمی هستی تو گذاشتی سه سال از عقدت بگذره کلی هزینه عروسی واینا بدن بعدش یادت بیوفته فقط یک بار ق ...

نه ندارم من این سه سال قصدم ساختن بوده ادامه دادن اما دیگه نمیتونم اینجوری قضاوتم نکن عزیزم من ۱۶ سالم بوده که ازذواح کردم و هیچ درکی نداشتم عروسی هم ما رسم داشتیم هر کس جدا خرج بده عزیز دلم 

بعدم به خرج فقط بخوام فکر کنم پس روحیه ام چی زندگی چی حتی نتونم صدمو برای طرف هم بزارم خودشم اذیت میشه

مگه فقط منم که اشتباه کردم آدم همینه هیچکس بی عیب نیست که 

الان با اینا خودم قانع کنم دو روز دیگه بچه داشته باشم باید واسه اونا خودم قانع کنم یهو میبینم زندگی تموم شده و من هیچوقت زندگی نکردم

من هیچ کاری به مالی ندارم من حسرت تو وجودمه حس خلاع دارم عزیزم نمیگم همسرم بده آدم خوبیه اما آدم من ...

شما نمی‌خوایم که خوشحال باشین توی ذهنتون فقط به جدایی فکر میکنین تحت تاثیر خیلی چیزا قرار دارین زندگی زناشویی رو جدی نگرفتین تقصیری هم ندارین چون سنتون کمه توی ناخودآگاه تون رویا پردازی دارین سن ۱۶ خیلی کم بوده واسه این تصمیم مهم تحت تاثیر هورموناتون بودین پلهای پشت سرتون خراب نکنین از مشاور کاربلد کمک بگیرین درس بخونین مهارت یاد بگیرین 

اولا ۱۶ ساله الان، یعنی ۳۰ ساله سابق.دختر پسرا بخاطر حجم زیاد اطلاعات ورودی به مغزشون همه چند سال زو ...

نه من همون ۱۶ ساله قدیم بودم اگر نبودم که اون موقع ازدواج نمی‌کردم همون موقع مخالفت میکردم اما مثل اهد بوق هیچی نتونستم بگم

شوهرم خوبه. آدم خوبیه اما آدم من نیست نگفتم بده من اون حسی که باید ندارم حسرت تو وجودمه اونی که می‌خوام نیست من یه جور دیگه میخام نمی‌دونم متوجه ای یا نه آدم باید به دل بشینه 

تو این سه سال سعی من همین بوده که رابطه درست کنم که حسم نادیده بگیرم بگم همسرم خوبه اما این کافی نیست این تصمیم واسه خودم از همه سخت تره اما اینکه تو سی سالگی هم زندگیم با این حس باشه دیوننم می‌کنه