2821
2789
عنوان

این غیبت کردن حساب میشه یا گناهه

173 بازدید | 33 پست

ینفرو شما نشناسید بیام راجع بهش بگم غیبت میشه؟

اخه دلم خیلی پره از ینفر 

واس درد و دل و راه چاره میخوام با یکی ک نمیشناستش صحبت کنم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا

شمام همه درداتونو ب خدامیگید؟؟؟؟

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

با خدا حرف بزن چرا آدما ؟؟

شمام تا حالا با ادما حرف نزدید؟

یعنی تاحالا تو زندگیت غیبت نکردی؟پیش نیومده بخوای حرف یکیو بزنی

خیییلی کم تر از بقیه

اگه هم بوده بلخره گذشته بوده

چ اشکال داره امروز عاقل تر از گذشته رفتار کنم

حرف میزنم اما قرار نیست یه اشتباه رو تکرار کنیم و غیبت کنیم می‌دونی تبدیل به عادت میشه .

منم الان گفتم راجع ب کسی ک نمیشناسیدش

ن برم پیش اشناها ابروشو ببرم

کاراش اذیتم میکنه دنبال چاره ام

2825
2823
2791
2779
2792