2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 183 پست
شما نمی‌خوایم که خوشحال باشین توی ذهنتون فقط به جدایی فکر میکنین تحت تاثیر خیلی چیزا قرار دارین زندگ ...

تو زندگی من نبودی عزیزم نگو اینطوری من تو این سه سال از خود گذشتگی داشتم همه چی ریختم تو خودم که الان به این نقطه رسیدم تصمیم یه شبه نیست خیلی خیلی واسه خودم هم سخته من این زندگی خواستم درست کنم نشد نتونستم

تحت تأثیر هیچی نیستم نه زندگی کسی چون می‌دونم ظاهر با باطن یکی نیست 

من مشاوره هم رفتم اونم بهم گفت جدا شو اما باز خودم دلشو نداشتم که کاش همون موقع جدا شده بودم

آره حتما که هر تصمیمی خواستم بگیرم مشاوره باز میرم مشورت میکنم 

ولی میگم نمیخام ده سال دیگه هم این حس باهام باشه نمیخام وقتی بچه دار هم شدم این حس باهام باشه خیلی دلگیره این حس شاید بگی کتک نزده خیانت نکرده اما من سختمه ادامه دادن دارم خودمو گم میکنم دیگه ذوقی واسم نمونده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی من نبودی عزیزم نگو اینطوری من تو این سه سال از خود گذشتگی داشتم همه چی ریختم تو خودم که الا ...

خدا بهتون کمک کنه بهترین تصمیم رو بگیرین و زندگی بر وفق مراد تون باشه

تو بزرگترین مشکلت، خودتی نه شوهرت. چون نمیتونی تشخیص بدی چی میخوای.حس و حال خرابت هم بخاطر این سردرگمی و علافیه. اگه ۴ تا کار مفید کنی طوری که وقت فکر خراب کردن زندگیت نمونه واست، اگه هفته ای ۱ ساعتم کنار همسرت باشی حالت خوبه. حتما خودت رو دریاب قبل از شوهرت. یا درس بخون، یا کتاب بخون، یا باردار شو، یا به فامیلا و دوستات کمک کن... هرکار که وقتت رو پر می کنه و انرژیت رو به کار میگیره.

نه ندارم من این سه سال قصدم ساختن بوده ادامه دادن اما دیگه نمیتونم اینجوری قضاوتم نکن عزیزم من ۱۶ سا ...

خودت داری میگی شوهرم خوب من ،هیچ حسی بهش نداشتم این وسط چیو میخواستی بسازی بدبخت کردن یه نفر دیگه   

اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی صرفا براساس حرفای خودت حالام اگه فکر می کنی حالت بعد از طلاق بهتر میشه مشکلت حل میشه این کارو بکن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ببین عزیزم اگه واقعا خیلی داری عزیت میشی میتونی طلاق بگیری اما فامیلا درباره چیمیگن؟ آخه میدونی الان زیاد سنی نداری و برای همین اگه زندگیت قابل تحمله زندگی کن البته اگه خودت میتونی

تو بزرگترین مشکلت، خودتی نه شوهرت. چون نمیتونی تشخیص بدی چی میخوای.حس و حال خرابت هم بخاطر این سردرگ ...

آره منم سر در گمم نمی‌دونم چی درسته چی غلط اینو همون اول هم گفتم

اما شوهرم با درس مخالفه چیکار کنم ؟بعدم من بیشتر از اینا با همسرم وقت می‌گذرونم بارداری هم تا وقتی تکلیفم مشخص نیست اشتباه محضه جدا از این شرایطش هم نداریم

چه کمکی کنم به اشنا؟

ببین عزیزم اگه واقعا خیلی داری عزیت میشی میتونی طلاق بگیری اما فامیلا درباره چیمیگن؟ آخه میدونی الان ...

فامیل مگه ایشون ۳ سال عذاب میکشید کمکش کرد؟

چ فامیل رو بزرگ میکنید

دهن ملت همیشه بازه

🤍

آره منم سر در گمم نمی‌دونم چی درسته چی غلط اینو همون اول هم گفتماما شوهرم با درس مخالفه چیکار کنم ؟ب ...

عزیزم از من میشنوی حرفای ایشونو کلا نخون

شما مشکل داری میگه باردار شو😐

ی بچه بی گناه هم قبل حل مشکل بیاد

کلا بی منطقه

با درس مخالفه؟؟

شوهر باید عامل پیشرفت ادم باشه ن پسرف

🤍

خودت داری میگی شوهرم خوب من ،هیچ حسی بهش نداشتم این وسط چیو میخواستی بسازی بدبخت کردن یه نفر دیگه ...

میخواستم حسم نادیده بگیرم بگم اون خوبه پس کافیه اما دیدم نمیشه میخواستم عاشقش بشم اما دیدم نمیشه 

همون قدر که اون آسیب دیده منم دیدم نه ناراحت هم نشدم 

آره به نظرم که بهتر میشم اما بازم نمی‌دونم باید با مشاوره هم حرف بزنم

ببین عزیزم اگه واقعا خیلی داری عزیت میشی میتونی طلاق بگیری اما فامیلا درباره چیمیگن؟ آخه میدونی الان ...

نمیدونم چی میگن زیاد هم واسم مهم نیست چیکار کنم 

اذیت که هستم آره حس میکنم دارم دور میشم از خودم احساسم داره نابود میشه

اما بازم خواستم تصمیم بگیرم با مشاوره مشورت میکنم 

عزیزم از من میشنوی حرفای ایشونو کلا نخونشما مشکل داری میگه باردار شو😐ی بچه بی گناه هم قبل حل مشکل ب ...

اره یه پیشنهاد بی فکر بود یعنی بدترین تصمیم که میتونم بگیرم همین بچه دار شدنهه

آره مخالفه واسه همین میگم دوست دارم یکی باشه مشوقم بشه 

آره منم سر در گمم نمی‌دونم چی درسته چی غلط اینو همون اول هم گفتماما شوهرم با درس مخالفه چیکار کنم ؟ب ...

درس حتما دانشگاه رفتن نیست.حتما سر کلاس حضوری نشستن رفتن نیست.حتما یه مدرک بگیری بزاری کمد خونت خاک بخوره نیست. ببین علاقه ت چیه. در چه زمینه ای دوست داری فعالیت کنی یا بیشتر اطلاعات داشته باشی.خود بارداری و بچه،  یه دنیاست. از تمرینات ورزشی تا تغذیه ای تا تربیتی و اعتقادی. مادرایی متمایز می شن که از قبل بارداری، بهتر برنامه ریزی کرده باشن. واسه همین اونی که یه بچه داره با اونی که ۴ تا از نظر هوش و مدیریت، قابل مقایسه نیست.باید خودت رو کشف کنی. از همسرت کمک بگیر. باهاش همراه شو.حتی تو عامل پیشرفت کاری همسرت هم میتونی باشی.