2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 183 پست
نه اگر خواستین آشتی کنید شرایط و درست کنید بعد وگرنه فایده نداره منم تو عقد فقط آشتی کردم ولی دلم صا ...

منم 

هرچ بادا باد فقط میخام خودمو مستقل کنم 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحش و دعوا، یعنی هنوز نمیدونین چه موقعی باید با هم صحبت کنین و چجوری صحبت کنین. هم تو مقصری هم اون. باید چند سال مهارت های کلامی و زناشوییتون بالاتر بره.هر دوتاتون باید رشد کنین.نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنین و داشته هاتون رو از دست بدین.

واقعا بد جایی رو واسه مشورت انتخاب کردی. اکثر طلاقا زیر ۵ ساله.همینایی که میگن طلاق بگیر، از خداشونه ...

من هیچ کاری به مالی ندارم من حسرت تو وجودمه حس خلاع دارم عزیزم 

نمیگم همسرم بده آدم خوبیه اما آدم من نیست من تو این رابطه آدم خوشحالی نیستم نمیدونم متوجه میشی یا نه این تصمیم واسه خودم از همه سخت تره اما من سه سال دارم تلاش میکنم نادیده بگیرم حسمو به این دلیل که اون خوبه اما این کافی نیست می‌دونی حسی که باید باشه نیست 

بشین زندگیتو کن .اونایی که عاشق هم هستن بعد یه مدت رفیق صمیمی میشن .عشق و عاشقی عادی میشه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

دلم واسه اونم میسوزه آره میترسم دلش بشکنه اما من نمیتونم که مسعول تمام احساسات اون باشم پس خودم چی ب ...

اره اینکارو بکن

ببین اینکه تا اخر عمر ازت توجه و عشق نگیره بیشتر میشکنه تا طلاق

با خودشم صحبت کن اگه تصمیمت قطعی شد

🤍

من هیچ کاری به مالی ندارم من حسرت تو وجودمه حس خلاع دارم عزیزم نمیگم همسرم بده آدم خوبیه اما آدم من ...

من الان چند باره دارم میپرسم خلا در چی داری نمیگی. میگم چی میخوای نمیگی. خودت هنوز نمیدونی مشکلت چیه. اول خودت رو بررسی کن، بعد برو سراغ شوهرت.دقیقا بگو چی میخوای و چه انتظاری از شوهرت داری تا بشه بهت کمک کرد.

بشین زندگیتو کن .اونایی که عاشق هم هستن بعد یه مدت رفیق صمیمی میشن .عشق و عاشقی عادی میشه

پس حسرتی که تو وجودمه اون جای خالی چی مگه قراره چند بار زندگی کنم که خلاع عاطفی هم داشته باشم خیلی سخته بخدا خیلی 

پس تا دیر. نشده تصمیم قطعی بگیر بخدا هرچی زودتر تکلیف مشخص بشه بهتره

اره 

بهم گفت برو منم گفتم برو در خواست طلاق بده

اگه من درخواست بوم واسه مهریه به مشکل میخورم باید اون بره

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

اره اینکارو بکنببین اینکه تا اخر عمر ازت توجه و عشق نگیره بیشتر میشکنه تا طلاقبا خودشم صحبت کن اگه ت ...

فعلا با مشاوره حرف بزنم بعد به خودشم بگم دعا کن فقط واسم خیلی حالم بده 

ولش ایشونوایشون ازوناست ک فقط شوهر باشه مهم نیس چی باشه

بعضیا دلیل واسه طلاق فقط باید خیانت و کتک باشه اما این حسی هم که من دارم همونقدر دلگیره همونقدر داره رو روحیه ام اثر میزارع