2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 183 پست
اون از همه اول از شوهرم پایین تره ولی خیلی بهش وابسته بودم واسه همین فراموشش نکردم ولی مطمعنم زندگی ...

ناراحت نشی تو هم مثل من خنگی من مجردیم عاشق هرچی لاشی و آدمایی که قصدشون سواستفاده بود عاشق میشدم 

نه به نظر من که بهتر از من واقعا گیرش نمیاد 😅جدی میگم ولی حس میکنم خودم شوهر بهتری گیرم نمیاد حداقل ...

من خودم خوشگلم شوهرم صورتن خوشگله فقط هم قد هستیم با خودم میگم کاش هیکلی تر می‌بود 

از نظر اخلاقی دوسش دارم ولی تیپش نه

من بنظرم بهتر گیرم میومد  اگه صبر میکردم   ولی خب از کجا معلوم کی از فردا خبر داره ،،یهو میبینی طرف همه چیزش خوبه ولی اخلاق ندارع یا خونواده بدی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی تو هم مثل من خنگی من مجردیم عاشق هرچی لاشی و آدمایی که قصدشون سواستفاده بود عاشق میشدم

واقعا هم خنگم البته بچه هم هستم تو چند سالته

پارتنر من اصلا قصد سو استفاده نداشت خدایی این سه سال هیچوقت از حدش نگذشت اما خب اونم سنی نداشت و موقع خواستگاری شوهرم سریع خودشو باخت و اصلا سعی نکرد بمونم میترسید آخه می‌گفت نمیتونم خوشبختت کنم و اینا اما خیلی خیلی بهم ضربه وارد شد میگفتم کاش میگفتی من نمیگیرمت ولی تو این سن هم ازدواج نکن

واقعا هم خنگم البته بچه هم هستم تو چند سالتهپارتنر من اصلا قصد سو استفاده نداشت خدایی این سه سال هیچ ...

ببین من رل زیاد داشتم  دوستم زیاد  رل داشت 

با یه پسر تهرانی بودم خودم اهل مشهدم،،،پسرع می‌گفت سنم کنه و فلان می‌گفت پنج سال صبر کن با خودم گفتم جدی نیست قصدش آخه رل قبلیشو میخاست بره بگیره ،،گفتم میخاستی بری قبلی رو بگیری به من که رسید میگه بچم سربازی نرفتم و بهانه های کسشعری