2777
2789

دعوامون شد قهر کرد و از خونه رفت بیرون.یشب نیومد خونه.منم از فرداش اومدم خونه مامانم.یعنی چی مرد قهر کنه بره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما هم از اون طرف قهر کردی ...شما دیگه چرا رفتی اون که رفته بود

اگه می‌موندم خونه و میومد لباس برداره باز بره خودم سبک میشدم که.دق میکردم.الان من نیستم می‌ره خونه.همسایمون گفت

اگه می‌موندم خونه و میومد لباس برداره باز بره خودم سبک میشدم که.دق میکردم.الان من نیستم می‌ره خونه.ه ...

خوندن سوره زمر به نیت اشتی و منت کشیدن شوهرت

خوندن سوره یوسف افزایش مهر محبت بین زن شوهر

1001 مرتبه گفتن ذکر یا ودود خیلیییی تاثیر داره و

44مرتبه این ایه رو بخون فوت کن به قند بده شوهرت بخوره عشقش بهت زیاد میشه

یا مُقَلِّبَ القلوب قَلِّب قَلبَها و روحَها و جَسدَها علیٰ مَحبَّتی و عشقی و اُنْسی و اُلفَتی و مَوَدَّتی و قبولِ قَوْلی بِحَقِّ یا بَدوح و یا وَدود اَجِب دَعوتی یا وَصْلائیل

اگه می‌موندم خونه و میومد لباس برداره باز بره خودم سبک میشدم که.دق میکردم.الان من نیستم می‌ره خونه.ه ...

خوب الان ناراحتی چرا دنبالت نیومده ...پس چرا رفتی که منتظرش هستی بیاد دنبالت

درکت میکنم ماهم دعوامون میشه اون پامیشه میره خونه مامان جونش عقل ندارن که جاهامون عوض شده تازه گو ...

خب قهر می‌کنه میاد خونه دوباره یا نه....من تو کتم نمیره این چیزا که بخواد عادت کنه بزاره بره.راضیم طلاق بگیرم ولی اینجور چیزا رو نمیتونم تحمل کنم