2777
2789
عنوان

آنبلاکش کردم بعد دوماه

204 بازدید | 24 پست

و دوباره پیام داد

کلا بیس روز باهم حرف زدیم 

بعدش کات کردم

اوایل هفته ای یبار پیام میداد اعصابم بهم می‌ریخت 

برای این‌که راحت تر فراموشس کنم بلاکش کردم

اما بازم نتونستم وبعد 2ماه آنبلاکش کردم

الان باز پیام داده دعوتم کرد ب یه برنامه ای 

منم تشکر کردم 

اما دلم میخاد پیام بدم حرف بزنیم

عقلم میگ بدرد هم نمیخوریم اما قلبم نه

چیکارکنم هر لحظه ممکنه  بهش پیام بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز من وقتی اون آدم به درد شما نمیخوره  و تو داخل سطل زباله ذهنت پرتابش کردی چرا دوباره درش میاری و واسه چند ثانیه بهش نگاه می‌کنی که وی بشه ؟ خودت رو از نظر روحی روانی داغون بکنی رها کن ولش کن بره 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

ولش کن بابا، به خودت ارزش قائل شو، بیست روز چیه که عاشق و مجنون بشی آخه، یعنی انقد تشنه محبت دروغین هستی؟؟ خب اون مشخصه دیگه چندین نفر تو زندگیش هستن که هفته ای یک بار وقت میکرده بهت پیام بده، بیخیالش شو، اگه بو ببره که چقد تشنه محبت و عشق حتی از نوع دروغینش هستی باور کن هرکارو خواسته ای که دلش بخواد باهات میکنه، پس دوباره بلاکش کن و قید عشق و عاشقی های الکی و بی هدف رو بزن، تو زندگیت رو اهداف مهمترت تمرکز کن، نه پسرهای بی کار و علاف 

الان ک درش آوردم دوباره ک نمیشه بلاکش کنمبعداون چنتا پیشنهاد داشتم اما رد کردم

فعلا یه مدت تو رابطه نرو .متاسفانه خیلییی زود وابسته میشی منم قبلا اینطور بودم‌.عمم مسخرم میکرد میگفت هر کی از بغلت رد میشه کم مونده بری اسمشو تتو کنی رو تنت😂🤷‍♀️

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊