2777
2789
عنوان

يه چيزي كشف كردم...به نظر تون درسته فكرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 81 پست
هرجور فكر ميكنم با توصيفاتي كه از حال و احوالات شوهرت كردي الان شوهرت نياز به حالگيري اساسي دار ...

دليل و مدرك واقعي كه نتونه بهم بگه تو توهم زدي و خيال ميبافي.عاخه كي پشت منه؟؟ فرض كن دعوا راه انداختم ضررش به خودم ميرسه.كسي منو باور نميكنه نن جونش هم عين شير پشت پسرشه مياد حال منو ميگيره اساسي.خانواده منم كه كلا هيچ وقت طرف من نيستن.حتي بخوام قهر كنم خانواده ام از اولش منو طرد ميكنن نميذارن حتي برم خونه شون.كجا برم قهر؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید چیزی ببینی؟بنا به گفته هاات شوهرت از اون خوشش میومده این کم چیزیه؟؟؟حواستو جمع کن

حالا كه نامزد كرده بهانه خوبيه كه از دوستم جدا بشم.بيشتر از اين نميخوام قضيه رو واسه شوهرم باز كنم چون ميدونم تهش متهم ميشم به بدبيني و ميشم بد

دليل و مدرك واقعي كه نتونه بهم بگه تو توهم زدي و خيال ميبافي.عاخه كي پشت منه؟؟ فرض كن دعوا راه انداخ ...

ببین دوسته خوبم

درباره چ موضوعی میخواید قهر کنید آخه؟؟؟؟

هر چی بوده تموم شده و اون بنده خدا هم ازدواج کردن و تموم شد

زین پس

حواستون رو ب روابط تون جمع کنید

هنر زن ب سیاستشه

لزومی نداره هر کسی رو ب منزل تون و در حضور همسرتون  راه بدید و وارد کنید

بیرون و پارک و کافی شاپ رو گذاشتن واسه همین

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بعضی مردا در دلشون بازه و زود خودشونو میبازن با دیدن زنو دخترهای دیگه .به قولی سستن.

ولی اینکه شوهرت از نامزد کردن اون پکر شده یه مقوله دیگه است .احتمالا خیلی دلباخته شده .باید زودتر ازینا حساس می‌شدی و مانع دیدارهای بی جا .

الآنم نهایت به چشم غزه که خودشو جمع کنه دیگه نمیتونی که زندگیتو به هم بریزی که

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا كه نامزد كرده بهانه خوبيه كه از دوستم جدا بشم.بيشتر از اين نميخوام قضيه رو واسه شوهرم باز كنم چ ...

لزومی نداره از دستت جدا بشی اون که تقصیری نداره 

اما وقتی همسرت خونه نیست و سره کاره میتونی با دوستت قرار بزاری 

من قشنگگگگ تجربه همچین مسئله ای رو داشتم 

یه محبت کنید

از چیزیکه با سختی و تجربه سخت بدست آوردید 

مطرح کنید

بلکه درس عبرتی باشه برای آیندگان

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....