2777
2789
عنوان

يه چيزي كشف كردم...به نظر تون درسته فكرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 81 پست
این کار اصلا درست نیست برای چی باید همسرش رو به سمت گناه راهنمایی کنه و ارامشش رو از دست بده ،تجسس ک ...

پس عمری با شک زندگی کنه خوبه؟؟؟!!!!!!!!

این آقا استعداد خیانت داره بالفرررررررررررض

به جای اینکه 5 سال دیگه بهش ثابت بشه الان باید به فکر باشه.

اخه چقدر شماه اریلکس رفتار میکنید من نمیدونم خدای نکرده شوهر شما هم باشه بی خیال میشید.

استارتر خواهر همون کاری که گتم بکن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من باشم تا بهم ثابت نشه شوهرم چند مرد حلاجه بی خیال نمیشم

اجازه نمیدم عمری با شک زندگی کنم ...عمر خیلی باارزشه باید ادم بدونه داره برای کی خرج میکنه 

آیا این چیز کمیه؟؟؟

نه اینکه آدم خودشو گول بزنه هر وقت  یاد این خاطره افتاد هی شک داشته باشه برای تسکین هم قرص اعصاب بخوره.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تارا خواهر نمیدونم چی بگم که گناه نشه و وضع بدتری مهیا نشه. فقط میخوام بگم من اگر جای تو بودم بهش م ...

🤔🤔🤔 بهش فكر ميكنم.راه بدي نبود.

من كل مساله ام اينه كه ميدونم اينجوري دست خالي برم جلو دعوا راه بندازم هيچي دستمو نميگيره.يه پيامك؛ يه تماس؛ يه چيزي بايد پيدا كنم بالاخره.اينجوري همه ميتونن بهم بگن خيالاتي شدم

من باشم تا بهم ثابت نشه شوهرم چند مرد حلاجه بی خیال نمیشم اجازه نمیدم عمری با شک زندگی کنم ...عمر خ ...

خودمم همين طورم.ادم تو شك نميتونه زندگي كنه.ولي من هم موقعيتم رو ميشناسم ميدونم بي دليل دعوا كنم و ادعايي كنم تهش دست از پا دراز تر بايد بشينم سر همين زندگي اي كه دارم.اون وقت بعد از اون هم ديگه قسم بخورم شوهرم با كسي هست كسي باورم نميكنه چوپان دروغگو ميشم.

اما

اما اگه يه چيز هرچند كوچولو ازش كشف كنم اون وقت محكم ميرم جلو و ديگه كسي جلودارم نيست.

منم نميخوام زندگيم رو خراب كنم.اما از طرفي تو شك و ترديد هم نميشه زندگي كرد.

به نظز من کم کم با دوستت قطع رابطه کن. من زندگی هایی رو دیدم که یه دوست صمیمی واردش شده و زیر و رو کرده اون زندگی رو. تازه دختر جذابی هم نبوده.  شوهر خودم ضعیف النفسه  و من تا اولین نشون های اینکه از کسی خوشش اومده رو ببینم دیگه با اون دوست رفت و آمد نمی کنم.

به نظز من کم کم با دوستت قطع رابطه کن. من زندگی هایی رو دیدم که یه دوست صمیمی واردش شده و زیر و رو ک ...

من از طرف دوستم گناهي نميبينم خوب طفلك جذابه چيكار كنه.در ضمن خيلي هم دختر حسابگريه وضع ماليش هم خوبه هرگز نمياد زندگي خودشو با دوستي با شوهر من خراب كنه.چون شوهر من عمرا بتونه سطح انتظارات اون رو فراهم كنه.هر چقدر هم عاشقانه باشن.خانواده اش هم حسابي حواسشون به دختره هست الانم نامزدش موقعيت مالي خوبي داره.اما خودمم دلزده شدم ميخوام روابط رو قطع كنم يا فوقش بدون شوهرامون هم رو ببينيم

من از طرف دوستم گناهي نميبينم خوب طفلك جذابه چيكار كنه.در ضمن خيلي هم دختر حسابگريه وضع ماليش هم خوب ...

عزیزم من هیچ قضاوتی در مورد دوستت ندارم. مساله شوهرته که از اون خوشش اومده. من خونه ی دوستانی که حس می کنم شوهرم از خانومشون خوشش میاد نمیرم. من در مورد دوست شما چیزی نمی دونم. ولی این خانومهایی که من می گم بعضی خودشون اصلا مقصر نیستند و بعضی هم زیادی گرم می گیرند و یا رفتارها و لباس نامناسبی دارند. من اگه بودم ترجیح می دادم شوهرم اون دختر رو دیگه نبینه. چون کار از چند تا نگاه و تعریف گذاشته و شوهرت خیلی نسبت به ازدواج اون دختر عکس العمل نشون داده. من با بعضی از دوستهام فقط خودم رفت و آمد دارم. خونه ام نمیارمشون یا وقتی شوهرم نیست میان.