2777
2789
عنوان

يه چيزي كشف كردم...به نظر تون درسته فكرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 81 پست

رمان؟

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای خودتو عذاب ندی  لطفا بی خیال شو و قبحشو نریز  اگه واقعا دلت میخواد باهاش زند ...

خودمم به همين فكرم كه قبحش رو نريزم تا بلكه ماجرا تموم بشه يا ازش مدرك گير بيارم.اينجوري يه دعوايي راه ميندازم تهش هم من ميشم بده

یعنی باید کل زنای دنیا رو از جلو چشم مرده دور کنیم تا آقا هوس نکنن!؟ مگه جنگه

جایی توی نوشتم ننوشتم

خانمها  رو پنهان کنید

بلکه عرض کردم 

تعریفه هیچ خانمی رو جلوی همسرتون نکنید

وقتی شما شروع ب تعریف و تمجید میکنید

مردها  اگه تا قبل

روی اون موضوع حساس نبودن

بعدا با صحبت هامون حساس میشن

متوجه منظورم شدید الان

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

متاسفانه باید بیشتر چشم گوشت باز کنی. هواست به زندگیت باشه. بیشتر به شوهرت برس. ببین چیه اون دوستت باعث شده شوهرت اینقدر اون دوستت براش مهم باشه.اما هیچوقت بهش نگی که میدونی از دوستت خوشش اومده. سعی کن باهمسرت راحت حرف بزنی و ازش بپرسی دوست داری چطوری باشی برا شوهرت. 

خو چكار كنم؟ اينا فقط حدسيات منه.چيزي كه نديدم مدركي كه كشف نكردم.خيلي هم گوشي و وسايلشو زير و رو كر ...

عزیزم

نگفتم بهت خیانت کرده

همین که داره به دوستت فکر میکنه خودش خیلیهه

در کل نمیتونم درک کنم دلت براش میسوزه 

عزیزم من جای تو حرص خوردم

اینا همش دلیل دیگه برای دوست داشتن

حس ششم یه زن هیچوقت دروغ نمیگه

حواااااستو جمع کن 

دوست شما خوب بوده اما همه مثل دوست شما نیستنااااا

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
والا سه چهار ماهي يه بار هم رو ميبينيم.من كمش كردم ولي چي بگم.....از اولش آشنا بود نميشد پاش وو كامل ...

تنها باید همو ببینید یوختی ک شوهرت سرکاره بگو بیاد پیشت یا تو برو پیشش

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
😂😂 خواهر من الان ریلکسم عصبانی بشم که دیگه هیچی خودم از خودم میترسم

😂😂😂😂😂 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خو چكار كنم؟ اينا فقط حدسيات منه.چيزي كه نديدم مدركي كه كشف نكردم.خيلي هم گوشي و وسايلشو زير و رو كر ...

مگه باید چیزی ببینی؟بنا به گفته هاات شوهرت از اون خوشش میومده این کم چیزیه؟؟؟حواستو جمع کن

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته