2777
2789

سلام من میخوام با یکی،دو تومن دلار بخرم

میدونم خیلی کمه

بنظرتون طلافروشا میدن با یه تومن

مثلا دو تا ۵ دلاری

یا دوتا ده دلاری

روم نمیشه برم بخرم🥴

کاش یه جای معتبر بود میشد اینترنتی خرید

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلافروش ما دلارهم میفروشه

میدونم میفروشم

یعنی میگم با پول کمم میفروشن؟

مثلا یه میلیون،دو میلیون؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
از صرافی بخری بهتر نی؟

آخه نمیتونم تا صرافی برم

آنلاینم نمیشه سفارش داد

ده دقیقه تا طلافروشی فاصلمه

فقط روم نمیشه با این پول کم برم بگم دلار میخوام

آخه نمیتونم تا صرافی برمآنلاینم نمیشه سفارش دادده دقیقه تا طلافروشی فاصلمهفقط روم نمیشه با این پول ک ...

بگو میخوام کادو بدم😅

رو شدن نداره عزیزم خیلیا هستن با مبالغ کمتر میرن میخرن

باربی_سایت🎀

معمولا ۱۰۰ دلاری میفروشن ۱۰ دلاری و اینا خیلی کمه مگه تو صرافی پیدا کنی

ای بابا

گفتم اینجوری هی خورد خورد پس انداز کنم):

مرسی عزیزم

بگو میخوام کادو بدم😅رو شدن نداره عزیزم خیلیا هستن با مبالغ کمتر میرن میخرن

آره باید با تمام پرروییم برم جلو😁

تازه اگه نگه فقط صد دلاری داریم😵‍💫

صرافی ارز دیجیتال نصب کن تتر بخیر راحت و بی دردسر

از این آنلاینا خوشم نمیاد

وگرنه هر دقیقه چکش میکنم،اعصابم خورد میشه